Hyönteisten mahdollisuudet tuotanto- ja lemmikkieläinten rehuna -tilaisuus Oulussa 27.11.2019 - ilmoittaudu mukaan 20.11.2019 mennessä!

Julkaistu: 16.9.2019 klo 17:00

Hyönteisvalkuaisen aminohappokoostumus vastaa eläinproteiinia. Arvokkaiden aminohappojen lisäksi hyönteiset sisältävät hyvälaatuisia rasvahappoja, kivennäis- ja hivenaineita, vitamiineja sekä mm. suolistohyvinvoinnin näkökulmasta mielenkiintoista kitiiniä. Keskiviikkona 27.11.2019 klo 12.00 alkaen on tarjolla lisää tietoa hyönteisten mahdollisuuksista tuotantoeläinten ja lemmikkieläinten rehujen raaka-aineena! Ohjelmassa on myös lainsäädäntökatsaus ja yrityspuheenvuoroja. Tilaisuus järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, Oulu) auditoriossa 2.

Ilmoittaudu mukaan 20.11.2019 mennessä täällä

Hyönteisten mahdollisuudet tuotanto- ja lemmikkieläinten rehuna -tilaisuuden ohjelma (esite):

12.00-12.05 Tervetuloa! Kaisa Myllykangas, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
12.05-12.40 Hyönteisten mahdollisuudet rehuksi, Pertti Marnila, Luonnonvarakeskus (Luke)
12.40-13.40 Hyönteisten rehut ja hyönteiset rehuna - lainsäädäntökatsaus, Tarja Root, Ruokavirasto
13.40-14.00 Kahvitauko ja hyönteismaistiaisia
14.00-14.30 Miltä markkina näyttää? Hyönteistuotteiden brändäys ja tuotteistus. Emmi ja Aku Wallenius, Ryry's Oy
14.30-15.00 Mustasotilaskärpänen rehuna ja rehun ainesosana, Ari Riihimaa, Entoprot Oy
15.00-15.20 Lemmikkieläinrehuvalmistajien näkökulmia hyönteisraaka-aineen hyödyntämiseen, Tiina Korva ja Maria Satokaski, Oulun ammattikorkeakoulun agrologi (AMK) -opiskelijat
15.20-15.30 Yhteenveto päivästä ja kiitokset! Pertti Marnila, Luonnonvarakeskus (Luke)

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille hyönteisalasta kiinnostuneille!