Hyönteisten mahdollisuudet tuotanto- ja lemmikkieläinten rehuna -tilaisuus Oulussa 27.11.2019

Julkaistu: 16.9.2019 klo 17:00

Hyönteisvalkuaisen aminohappokoostumus vastaa eläinproteiinia. Arvokkaiden aminohappojen lisäksi hyönteiset sisältävät hyvälaatuisia rasvahappoja, kivennäis- ja hivenaineita, vitamiineja sekä mm. suolistohyvinvoinnin näkökulmasta mielenkiintoista kitiiniä. Keskiviikkona 27.11.2019 klo 12.00 alkaen on tarjolla lisää tietoa hyönteisten mahdollisuuksista tuotantoeläinten ja lemmikkieläinten rehujen raaka-aineena! Ohjelmassa on myös lainsäädäntökatsaus ja yrityspuheenvuoroja. Tilaisuus järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, Oulu) auditoriossa 2 (tai etäyhteys). Ohjelman löydät täältä.

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille hyönteisalasta kiinnostuneille!