Tanssia!

Julkaistu: 24.1.2020 klo 20:06

Majakka

Helmikuussa on aika Tanssia!

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutus tarjoilee tanssin ilotulitusta vuosikymmenen ensimmäisissä Tanssia! -näytöksissä Kotkantien kampuksella.

Pääteoksena kantaesitetään Outi Räsäsen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden tanssiteos Majakka. Majakan lisäksi lavalla loistaa muiden vuosikurssien tanssinopettajaopiskelijoita sekä Oulun ammattikorkeakoulun tanssin erikoiskoulutusluokan oppilaita. Esityksissä nähdään monipuolinen kattaus eri tanssilajeja. Osa koreografioista on luotu tanssinopettajaopiskelijoiden ryhmäkoreografian kurssilla sekä osa taidepedagogisen projektin puitteissa.

Tanssia! on osa Oamkin Kulttuurin osaston Kulttuuri 20v juhlavuotta.

Meren rannalla seisoo suuri majakka, jonka seiniä peittävät syysmyrskyjen hiomat tummat kivet.

Lähellä majakkaa sijaitsee suojainen lämmin poukama, jonka vesi pysyy talvellakin avoimena. Merellä kulkevien turva on majakanvalo, jonka vartiointi on majakanvartijan elämäntehtävä. Hän elättää itsensä kalastamalla ja rakastaa uimista poukaman hellässä syleilyssä. Meri on hänen ainoa ystävänsä. Majakanvartija ei ole löytänyt puolisoa, mutta haaveilee silti tyttäristä. Hän puhuu merelle ja pyytää: "tuo mukanasi se, mitä sydämeni eniten toivoo...".

Esitykset Oulun ammattikorkeakoulun konserttisalissa.
Kotkantie 1
Ke 26.2. klo 18:30
To 27.2. klo 13:00 ja 18:30

Liput:
10 €/5 € lapset ja opiskelijat Linkki lippukauppaan

Lipunmyynti verkkokaupassa sulkeutuu 1 h 30 min ennen näytöksen alkua. Lipunmyyntipiste aukeaa tuntia ennen näytöksen alkua. Jäljellä olevia lippuja voi ostaa tuntia ennen ovelta.

Esityksen kesto n. 1h 30 min sisältäen väliajan

Kahvio on avoinna väliajalla

Lisätietoa:
Tanssinopettajakoulutus
Lippuvaraukset: tanssi#oamk.fiVaraukset (korvaa # -> @) lunastettava viimeistään 15 min ennen esityksen alkua

Linkki tapahtuman Facebook-sivulle