Naisyrittäjien hyvinvointipäivä BusinessAsemalla 9.3.

Julkaistu: 25.2.2020 klo 11:32

Oulun ammattikorkeakoulun Terwa-akatemian opiskelijoiden osuuskunta Projektiaitta sekä  terveydenhoitajaopiskelijat järjestävät naisyrittäjille hyvinvointipäivän. Hyvinvointipäivän keskiössä on naisten työssäjaksaminen, hyvinvointi sekä verkostoituminen. Tapahtuma järjestetään uudella BusinessAsemalla (Hallituskatu 36 B )9.3. kello 11.30–15.30. BusinessAsema on yrittäjille ja työntekijöille tarkoitettu verkostoitumis- ja valmennuspaikka.

Hyvinvointipäivässä on luvassa mielenkiintoisia puheita sekä hemmottelua. Työhyvinvoinnista väitellyt Pauliina Marjala tulee puhumaan itsensä johtamisen taidosta. Pitkän linjan rentoutuskouluttaja Satu Makkonen kertoo rentoutumisen merkityksestä arjessa. Myynnin huippuammattilainen Taneli Linna puolestaan johdattaa kuulijat LinkedInin hyödyntämiseen verkostoitumisen tukena. Tapahtumassa on paikalla myös useita palveluntuottajia, kuten taloushallinto ja pankkipalvelut, joilta yrittäjä voi saada neuvoja päivittäisiin palveluihin.

Kosmetologiopiskelijat tekevät päivän aikana pieniä hemmotteluhoitoja ja fysioterapeuttiopiskelijat  InBody-mittauksia, joiden avulla on mahdollisuus päästä kartalle omasta fyysisestä kunnosta. Tapahtumassa on myös tarjolla hulppea kakkubuffet, joka toteutetaan oululaisella kahvilaenergialla.

Liput 20 euroa ennakkoon ostettuna, ovelta 25 euroa.

Lipputilaukset: projektiaitta#gmail.com (korvaa # -> @).

Lisätietoja:

Janika Lönnqvist
050 381 1508
Projektiaitta#gmail.com (korvaa # -> @)