Informaatioteknologian opiskelijoiden toimintaohjeet 16.3. Klo 14.19. 

Julkaistu: 16.3.2020 klo 14:42

Hei kaikki opiskelijat! 

  

Pahoittelut, mutta joudumme sulkemaan myös Linnanmaan kampuksella koronaviruksen takia henkilökohtaisia palveluja teille opiskelijoille. Maanantaista 16.3. alkaen opiskelijapalvelut, kv-palvelut, ICT-palvelut, opinto- ohjaus ja tutkintovastaavien palvelut tarjotaan etänä. Voit olla yhteydessä tarvitsemaasi palveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Tapaamisia opinto-ohjaukseen ja tutkintovastaavalle järjestetään jo sovittuun aikaan etäyhteydellä (skype, teams, ac, …) ja uusia ohjausaikoja voi varata koko ajan. 

  

https://oiva.oamk.fi/ajankohtaista/uutiset/?kieli=fi&kid=68... 

https://oiva.oamk.fi/ajankohtaista/uutiset/?kieli=fi&kid=77... 

https://oiva.oamk.fi/ajankohtaista/uutiset/?kieli=fi&kid=45... 

  

Opetustilat ovat rajoitetusti käytössänne tällä hetkellä, mutta seuratkaa alla olevasta linkistä mahdollisesti muuttuvaa tilannetta. Opetusta tapahtuu pääosin verkon välityksellä. Alussa meillä voi olla verkko-opetuksessa valtakunnallisesti ongelmia järjestelmän kapasiteetin kanssa, mutta kapasiteettia parannetaan koko ajan. 

Toivomme teidän seuraavan päivittäin sähköpostianne, lukkarikonetta, moodlea sekä Oivaa. 

  

Tärkeää tietoa: www.oamk.fi/koronavirus 

  

Tällä hetkellä Oamkin tiloihin Linnanmaalla pääsee yliopiston väylän puolelta 1. kerroksesta sekä ulko-ovesta A9 klo 7.30 -20.00. Toisessa kerroksessa projektityötilat 5A201, 5C214/5C214a sekä luokkatilat 5A203 ja 5A205 ovat avoinna klo 7.30 -20.00. Muut yleisopetustilat sekä laboratoriot ovat suljettuina. Oamkin 2.kerroksen ovi yliopiston väylältä on kiinni ja 3.kerros on kiinni. Projektityötilojen avaimia ei luovuteta tällä viikolla opiskelijoille. Projektikurssien opettajat informoivat teitä ensi viikon osalta sähköpostitse. 

  

Ystävällisin terveisin 

Jari-Pekka Rontu, yksikönjohtaja, Informaatioteknologia 

ja Susanna Kujanpää, tutkintovastaava, Informaatioteknologia