Kevään 1. yhteishaku on käynnissä, haussa englanninkieliset koulutukset

Julkaistu: 7.1.2021 klo 07:48

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään 7.–20.1.2021. Kevään ensimmäisessä yhteishaussa voit hakea englanninkielisiin koulutuksiimme. Haussa on kaksi ammattikorkeakoulututkintoon (Bachelor) ja viisi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (Master) johtavaa koulutustamme, joihin on yhteensä 200 aloituspaikkaa:

Katso hakijatilanne tästä

Englanninkielisen koulutuksen aloituspaikat ovat tarjolla ainoastaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa.

Haussa oleva ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (Master) johtava Data analytics and Project Management on uusi koulutuksemme. Datan ja siihen perustuvan ymmärryksen merkitys korostuu tänä päivänä liiketoiminnan kehittämisessä ja päätöksen teossa. Data-analytiikka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tutkia suuria datamääriä ja löytää sieltä korrelaatioita ja vastauksia päätöksen tekoa tukeviin kysymyksiin kuten, mitä on tapahtunut, miksi niin on tapahtunut ja mitä toimenpiteitä yritys voi tehdä ratkaistakseen mahdollisia ongelmia. Koulutus on tarjolla liiketalouden, luonnontieteiden tai tekniikan alan tutkinnon suorittaneille.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on työelämälähtöinen ylempi korkeakoulututkinto ja suuri osa opiskelijoista on aktiivisesti työelämän piirissä. Jotta työn ja opiskelun yhdistäminen olisi mahdollisimman helppoa, suoritetaan YAMK-tutkintomme pääosin verkossa. Tutkintojen laajuus on 60–90 opintopistettä ja suoritusaika 1–2,5 vuotta.

Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa www.opintopolku.fi. Ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on käytössä useita valintatapoja. Todistusvalinta suoritetaan ensimmäisenä jo tammi-helmikuun vaihteessa. Valintakokeet järjestetään helmi-huhtikuussa. Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelijavalinta tehdään ennakkotehtävän tai ennakkotehtävän ja valintakoehaastattelun perusteella. Kaikki opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan 4.6.2021 mennessä.

Lisätietoa englanninkielisistä koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa osoitteesta www.oamk.fi/hae.

Kevään toinen yhteishaku järjestetään 17.–31.3.2021, jolloin haussa ovat suomenkieliset koulutuksemme.