Yrittäjä, kehitätkö digitaalisia tuotteita ja palveluita palveluasumisen tarpeisiin - tule Teams-tapaamiseen 5.2.

Julkaistu: 27.1.2021 klo 10:40

Tervetuloa TUTTUnetin yrittäjien aamukahville

HIPPA - Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeen tuotekehittäjille tarkoitettu TUTTUnet -verkkopalvelu auttaa yrittäjää löytämään yhteistyökumppaneita, joiden kautta tuotteiden ja palveluiden testaaminen ja yhteiskehittely aidoissa ympäristöissä onnistuu jatkossakin.

Tule mukaan keskustelemaan siitä, kuinka TUTTUnet voi sujuvimmin ohjata sinut oikeiden kumppaneiden luo ja kuinka löydät TUTTUnetistä yrityskumppaneita palvelukokonaisuuksien kehittämiseen.

AIKA: perjantai 5.2. klo 8.30 - 10.00
PAIKKA: Teams

KENELLE: Tapaaminen on tarkoitettu yrittäjille, jotka kehittävät digitaalisia tuotteita ja palveluita palveluasumisen tarpeisiin.

MITÄ: Tapaamisessa keskustellaan TUTTUnet-verkkopalvelun käytettävyydestä ja hyödyllisyydestä tuotekehittämisen eri vaiheissa.

Ohjelmassa:

  • TUTTUnetiin tutustuminen: mitä TUTTUnet tarjoaa yrityksille?
  • Osallistujien esittäytyminen
  • Miten TUTTUnet palvee yrittäjiä käyttäjälähtöisen yhteiskehittelyn, testausten sekä kaupallistamisen ja markkinoinnin prosessien läpiviemisessä sekä kehittäjäkumppanien löytämisessä? 
Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 3.2. mennessä tästä linkistä tai osoitteella sari.helenius#metropolia.fi (korvaa # -> @). Saat Teams-linkin ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Tervetuloa!
 
Lisätietoja:
Toini Harra, Metropolia AMK (toini.harra#metropolia.fi (korvaa # -> @))
Tarja Heinonen, TAMK (tarja.heinonen#tuni.fi (korvaa # -> @))
Kirsi Jokinen, Oamk (kirsi.jokinen#oamk.fi (korvaa # -> @))
 
 
Katso täältä TUTTU netin esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=1GU7M1AIy8Q
 Liitetiedostot
rivityyppi Nimi Koko
kutsu__tuttu_net___tuotekehittajan_testi_ja_tukiverkoston_yritystapaaminen_5.2.2021[1.docxfileicon[.doc] kutsu__tuttu_net___tuotekehittajan_testi_ja_tukiverkoston_yritystapaaminen_5.2.2021[1.docx 917 KB