Taloushallinnon DIGATA-hanke: koulutusta opettajille ja opiskelijoille

Julkaistu: 21.9.2021 klo 09:17

DIGATA-hankkeessa luodaan työelämälähtöinen toimintamalli ja koulutuskokonaisuus, jossa kehitetään taloushallinnon ammattilaisten osaamista digitaalisen toimintaympäristön uusien vaatimusten mukaiseksi. ESR-rahoitteisen hankkeen toteuttajina ovat Oamk, OSAO ja Suomen taloushallintoliitto ry.

Hankkeen koulutuspilotti (15 op) käynnistyy 6.10. klo 9–12 ja jatkuu helmikuuhun 2022 saakka. Tuossa yhteydessä käynnistyy myös ensimmäinen opintojakso, Taloushallinnon prosessit ja niiden automatisointi. Koulutus toteutetaan pääosin etänä.

Tarjoamme koulutusta paitsi Oulun seudun taloushallinnon ammattilaisille myös oppilaitosten omalle opetushenkilöstölle. Haemme pilottiin mukaan myös opiskelijajäseniä. Osallistumalla sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan alan koulutukseen sekä saada alan tuoreinta tietoa ulkopuolisilta huippuasiantuntijoilta!

Pyydän kiinnostuneita ottamaan yhteyttä maililla allekirjoittaneeseen viimeistään 1.10 erkki.raudaskoski#oamk.fi (korvaa # -> @). Lisätiedot: oamk.fi/digata.

Lähde mukaan yhteiselle matkalle kohti tulevaisuuden huippuosaamista!