ICT-alan yritykset ja opiskelijat kohtaavat Maalisuora-tapahtumassa to 18.11.2021

Julkaistu: 7.10.2021 klo 14:28

Oamkin informaatioteknologian yksikön, Business Oulun ja Oulu Insinöörien perinteinen ICT-alan tapahtuma Maalisuora järjestetään torstaina 18.11. kello 9–15 Oamkin Linnanmaan kampuksella ja verkossa (Zoom-työkalu).

Maalisuora 2021

Tapahtuman tavoitteena on tuoda työelämää lähemmäksi opiskelijoita ja kertoa, millaista osaamista, tietoja ja taitoja alan yritykset tänä päivänä odottavat työntekijöiltään. Lisäksi on tarkoitus kasvattaa opiskelijoiden tietämystä siitä, millaisia ICT-alan firmoja Oulusta ja laajemmaltikin Suomesta löytyy. Yrityksille tämä on loistava tilaisuus päästä esittäytymään ja tutustumaan laite- ja tuotesuunnittelun, ohjelmistokehityksen ja tietojenkäsittelyn tulevaisuuden osaajiin. Tapahtuman kielenä ovat suomi ja englanti.

Yrityksille varataan paikka ständille Oamkin tiloissa Linnanmaan kampuksella. Ohjelman puheenvuorot välitetään myös Zoom-yhteydessä. Opiskelijoille suunnattu yritysten esittelymateriaali (linkkejä, dokumentteja, videoita yms.) pyydetään toimittamaan etukäteen koottavaksi tapahtuman Moodle-työtilaan.

Yritykset voivat ilmoittautua mukaan tapahtumaan pe 22.10. saakka. Osallistuvat yritykset saavat tarkemmat ohjeet käytännön järjestelyistä. Yhteydenotot sähköpostitse koulutuspäällikkö Susanna Kujanpää (etunimi.sukunim#oamk.fi (korvaa # -> @)).