Tuuni22-työelämätapahtuma 3.2.

Julkaistu: 15.12.2021 klo 15:05

Oletko yrityksen edustaja vailla alansa taitavaa harjoittelijaa tai kesätyöntekijää? Tai liiketalouden tradenomiopiskelija etsimässä sitä oikeaa yritystä, johon hakea harjoitteluun tai kesätöihin?

Tervetuloa Tuuniin!

Tuuni22-tapahtuma järjestetään 3.2.2022 klo 10–14 etätoteutuksena Zoom-sovelluksen välityksellä. Tapahtuma tarjoaa hienon tilaisuuden opiskelijoille etsiä tulevaa harjoittelupaikkaa, työpaikkaa tai opinnäytetyön aihetta. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Linnanmaan kampuksen opiskelijat, mutta se on pääosin suunnattu liiketalouden tradenomiopiskelijoille.

Tapahtumassa jokaiselle yritykselle on varattu oma aikaslottinsa, jossa he pääsevät esittelemään toimintaansa opiskelijoillemme. Olemme myös varanneet aikaa opiskelijoiden kysymyksille sekä yhteystietojen vaihtamiselle jatkoa ajatellen.

Yrityksille tapahtuma on oiva tilaisuus löytää itselleen opintojensa loppusuoralla oleva, oman alansa tuleva ammattilainen joko harjoitteluun, kesätöihin, taikka ihan vakituiseen työsuhteeseen. Tapahtumassa pääsette myös keskustelemaan opiskelijoidemme sekä henkilöstön kanssa tarjoten mahdollisuuden mm. erilaisille yhteistyömuodoille.

Opiskelijat tapahtumassa ovat pääosin liiketalouden tradenomeja. Heidän suuntautumisensa ovat: myynti ja markkinointi, taloushallinto, esimiestyö ja henkilöstöosaaminen sekä kansainvälinen liiketoiminta.

Tervetuloa luomaan kontakteja ja tutustumaan liiketalouden opiskelijoihin ja henkilöstöön!

Ilmoittautuminen tapahtumaan, viimeistään 19.1.2022:

https://forms.gle/gm3tVLRYSKzDntE19

 

Tapahtuman järjestää opinnäytetyönään liiketalouden tradenomiopiskelija Maria Hänninen.

Lisätiedot tapahtumasta:

K8hama01#students.oamk.fi (korvaa # -> @)