Pop/jazz-koulutus etsii harjoitusyhtyeitä ohjattavakseen – Olisiko nyt aika perustaa se työpaikkabändi!

Julkaistu: 7.1.2022 klo 10:36

Oletko haaveillut työpaikkabändin perustamisesta tai onko sinulla jo kokoonpano?

 
Harjoituskoulu Johtosävel on Oulun ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva musiikin harjoituskoulu, jossa musiikkipedagogiopiskelijat tarjoavat laadukasta ja edullista soiton- ja laulunopetusta. Tarvitsemme eri instrumentteihin eri-ikäisiä ja eri tasoisia harjoitusoppilaita. Kokeneet opettajamme ohjaavat opiskelijoiden opetusharjoittelua. 
 
Bänditunneilla pääset harjoittelemaan yhteissoittoa, musiikillista vuorovaikutusta sekä esiintymistä opettajaopiskelijoidemme johdolla. Tunnit koostuvat ohjelmiston tyylinmukaisesta harjoittelemisesta sekä eri soitinroolien yhdistämisestä soivaksi kokonaisuudeksi.
 
Lähestymme teitä suoraan, sillä Pop/jazz-musiikkipedagogiopiskelijoidemme yhtyedidaktiikan opintojaksolta puuttuu vielä ohjattavia yhtyeitä!
 

Ilmoittautuminen

 
Voitte ilmoittautua opettajaopiskelijoidemme ohjaukseen joko valmiina kokoonpanona tai yksittäisinä soittajina tai laulajina, joista yhtyeet kootaan esitietojen perusteella. Perusta työpaikkabändi, tule kaveriporukalla tai ilmianna itsesi. Ilmoittautuminen 16.1. mennessä osoitteessa https://ep.oamk.fi/pls/avoin/av_ilmoittautuminen.mus_valinnat 
 
Kerro ilmoittautuessasi hieman musiikillisesta taustastasi, soitintoiveestasi sekä ikäsi. Tarjolla olevat yhteissoittoroolit ovat: laulu, piano, kitara, basso, ja rummut. Bänditreenit alkavat 24.1.
 
Lisätietoja voi kysyä numerosta  029 4489213
 

Aikataulu ja toteutus

 
Yhtyeitä muodostetaan yhteensä neljä ja opetus tapahtuu maanantai- ja torstai-iltapäivisin klo 16.15-17.45 sekä 18.00-19.30 kuuden viikon ajan. 
 
Opetustilana toimii Linnanmaan kampuksella sijaitseva Jolla, joka on vahvistetun musiikin ryhmäopetustila. Siellä järjestetään pääasiassa bändiopetusta, musiikkiteknologian opetusta, taltiointien tekemistä ja pienimuotoisia keikkoja. Tilassa on mahdollista säilyttää turvavälit ja maskien käyttöä edellytetään yleisen ohjeistuksen mukaan ainakin tammikuun loppuun asti.
 
Viikottaiset ohjauspäivät

1. ma 24.1. to 27.1.  
2. ma 31.1. to 3.2. 
3. ma 7.2. to 10.2. 
4. ma 14.2. to 17.2. 
5. ma 21.2. to 24.2 
6. ma 28.2. to 3.3 
 

Lukukausimaksu

 
Harjoituskoulu Johtosävelen harjoitusoppilaat opiskelevat Oamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa. Lukukausimaksu on 45 euroa (1 op = 15 euroa).