Tule tutustumaan drooneihin ja kuulemaan ilmailun tulevaisuudesta 16.11. Linnanmaalle!

Julkaistu: 26.10.2022 klo 10:34

FUAVE Stakeholder Event & Bootcamp Oulu 2022 tuo miehittämättömän ilmailun eturivin osaajat Ouluun marraskuussa. Yli sata lento-operaattoria, alan yhdistysten, yritysten, viranomaisten ja droonien valmistajien edustajaa kokoontuu Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampukselle keskustelemaan droonikehityksen ja miehittämättömän ilmailun tulevaisuudesta.  

Ravintola Foodoo Gardenin tiloissa järjestettävässä tilaisuudessa pääsee vapaasti tutustumaan näyttelyyn, jossa esillä on viimeisimpiä droonilaitteistoja, -sovelluksia ja oheistarvikkeita. Piipahda vaikka lounastauolla!   

Myös tapahtuman mielenkiintoiset alustukset ovat kaikille avoimia ja yleisölle ilmaisia, mutta osallistuminen luennoille sekä tapahtuman tarjoiluihin edellyttää ennakkoilmoittautumista alla olevan linkin kautta. 

Puheenvuoroissa käsitellään monipuolisesti erityisesti droonien ja miehittämättömän ilmailun eettisiä näkökulmia. Keynote-puheenvuoron pitää kyberturvallisuuden huippuasiantuntija, Jyväskylän yliopiston työelämäprofessori Martti Lehto. Ennen kyberturvallisuuden tieteelliseen tutkimukseen ja opetukseen keskittymistä hän on toiminut 30 vuotta ilmavoimissa keskeisissä tiedustelun, valvonnan ja johtamisen suunnittelu- ja kehittämistehtävissä.  

Tapahtuman koko ohjelma julkaistaan pian tapahtumasivulla. Tilaisuuden järjestää Finnish UAV Ecosystem ja järjestelyistä vastaa Oulun ammattikorkeakoulu.  

Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu täällä! 

Drooni, kuva: Sipe Myllyniemi