Luonnonvara-alan työelämätori

Julkaistu: 4.11.2022 klo 11:42

 

Tervetuloa Oamkin Luonnonvara-alan Työelämätorille ke 18.1.2023 klo 9–12.00. Työelämätorin tavoitteena on kohtauttaa luonnonvara-alan toimijoita sekä alan opiskelijoita ja henkilökuntaa. 

 

Työelämätorilla on mahdollisuus tutustua Oamkin luonnonvara-alan opiskelijoihin ja Oamkin tarjoamiin opiskelijapalveluihin. Pääset keskustelemaan opiskelijoidemme kanssa ja rekrytoimaan heitä harjoittelijoiksi, opinnäytetöihin tai mukaan erilaisiin muihin toimintaasi kehittäviin projekteihin. Tapahtumaa on järjestetty jo kohta kymmenen vuoden ajan, ja tilaisuudesta on kehittynyt myös tärkeä kesätöiden rekrytointitapahtuma. Parin koronavuoden jälkeen tilaisuus pidetään jälleen livenä Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksella. 

 

Odotamme työelämätorille kumppaneita, jotka haluavat tietää yhteistyömahdollisuuksista ja tarjota Oamkin luonnonvara-alan opiskelijoille harjoittelu-, opinnäytetyö- tai projektitöitä. 

 

Tapahtuman aikataulu: 

 

8.30 Kahvit
9.00 Aloitussanat
9.15 Esittely Oamkin luonnonvara-alan yhteistyömalleista
9.25 Yhteistyökumppanien esittelypitchaukset
10.35 Työelämätori - alan toimijoiden ja opiskelijoiden kohtaamisia

Lisätietoja tapahtumasta antaa koulutuspäällikkö Jouni Kääriäinen, puh. 0505117907 tai jouni.kaariainen#oamk.fi (korvaa # -> @)