Tietoturva 2023: Kyberturvallisuus tänään ja huomenna

Julkaistu: 5.4.2023 klo 13:29

Turvaa liiketoimintasi! Tietoturva on koko henkilökunnan asia!

Mitkä ovat tietoturvan uhat tänä päivänä? 
Mitkä ovat viimeisimmät vinkit suojautumiseen? 
Miten parannat tietoturvaasi? 

Tervetuloa työpajaan oppimaan ajankohtaisia ja tärkeimpiä käytäntöjä tietoturvan hallitsemiseen sekä ymmärtämään, miten voit parhaiten suojata yrityksesi kyberturvallisuutta. Hybriditilaisuutena järjestettävässä työpajassa käydään läpi tietoturvan uhat sekä viimeisimmät vinkit, miten parannat tietoturvaasi.

Koulutus on suunnattu mikro-ja pk-yrityksille henkilöstöineen sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajana toimii Centria AMKn tietoturva-asiantuntija Tom Tuunainen. Tule paikan päälle verkostoitumaan yritysten kanssa tai osallistu työpajaan etänä. Työpaja on kaikille osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.4.2023, jotta voimme varata kahvit kaikille paikan päälle tuleville. Ilmoittautuminen etätapahtumaan jatkuu 24.4.2023 asti. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Ohjelma

  • 8:30 – 9:00 Kahvittelua
  • 9:00 – 10:00 Tietoturvatyöpaja
  • 10:00 – 10:15 Tauko
  • 10:15 – 11:15 Tietoturvatyöpaja jatkuu
  • 11:15 – 11:45 Kahvittelua ja vapaata keskustelua
  • 11:45 – 12:00 Päätössanat

Järjestäjät:

MUUVI - yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (React, Pohjois-Suomi) -hankkeen tavoitteena on tukea pohjoissuomalaisia mikro- ja pk-yrityksiä toimimaan odottamattomissa kriisitilanteissa. Hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämällä REACT-EU-rahoituksella. Lue lisää osoitteessa www.oamk.fi/muuvi.

NOPSA-hankkeessa tehdään nopeita digitalisaation hyödyntämisen kokeiluita. Nopsa on Oulun AMK:n ja Centria AMK:n yhteishanke, ja sitä rahoittavat Pohjos-Pohjanmaan liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto. Lue lisää www.nopsa.eu.

Yhteyshenkilö: Jyri-Jussi Torvinen
jyri-jussi.torvinen#oamk.fi (korvaa # -> @)