Startup Weekend Oulu 21.-23.4.2023 - Osallistumisesta saa 5 op

Julkaistu: 13.4.2023 klo 10:12

Tiedotteen kuva

Startup Weekend Oulu 21.-23.4.2023 - Osallistumisesta saa 5 op

Startup Weekend on kolmipäiväinen tapahtuma jossa osallistujat pääsevät eläytymään startup-elämään. Se järjestetään Oulussa Startup Stationilla 21.-23.4. Tapahtumaan ostetaan liput jolla katetaan koko viikonlopun ruuat, t-paita ja ohjelma.

Tutustu muihin tekijöihin

Startup Weekend on loistava paikka tutustua ihmisiin, jotka haluavat rakentaa jotain uutta. Innostavan elämyksen myötä tutustut uusiin ystäviin, kollegoihin, mentoreihin, perustajiin ja sijoittajiin.

Opi parhailta

Opi, mitä innovoiminen, nykyisen haastaminen ja yrityksen perustaminen todella vaatii ihmisiltä jotka ovat tehneet sen ennen. Startup Weekend sisältää unohtumattomia kokemuksellisia oppeja kokeneiden tekijöiden ja prosessin ohjaamana.

Paranna tietoja ja taitoja

Kehitys on jatkuvaa ja tarvitsemme uusia taitoja ja tietoja päästääksemme seuraavalle tasolle. Startup Weekendissä opit arvokkaita taitoja nopeaan kehittämiseen, tiimityöstentelyyn ja pitchaamiseen.

Aloita jotain mahtavaa

Et ole yksin. Startup Weekend tarjoaa osallistujille oivan ponnahduslaudan uuden startupin tai kokeilun aloittamiseen. Voit tuoda tapahtumaan oman ideasi tai liittyä muiden tiimiin!

Lisätiedot ja liput: www.startupweekendoulu.com.