Virtuaaliteknologia ja sisällöntuotanto pk-yrityksissä ja koulutuksessa -hybriditapahtuma

Julkaistu: 8.9.2023 klo 16:07

Miten hyödyntää virtuaalisten vierailujen, virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden teknologiaa yritysten markkinoinnin työkaluna ja oppilaitoksissa opetuksen tukena? Entä miten tehdä mielenkiintoista videosisältöä eri-ikäisille kohderyhmille niin yritystoiminnassa kuin oppilaitoksissa?

Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan Virtuaaliteknologia ja sisällöntuotanto pk-yrityksissä ja koulutuksessa -tilaisuuteen!

Tilaisuudessa esitellään uusia mahdollisuuksia virtuaaliteknologian ja videontuotannon työkaluja niin yritysten markkinoinnin hyödyntämiseen kuin koulutuksen tukena. Erilaisten virtuaaliteknologioiden soveltaminen sekä videosisältöjen tuottaminen yritysmarkkinoinnissa että koulutuksessa auttaa saavuttamaan entistä suuremman yleisön uudella, mielenkiintoisella tavalla.

Tilaisuus järjestetään to 5.10. klo 12–16 Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksella, Business Cornerin tiloissa. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. 

Tilaisuus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan pk-yritysten henkilöstölle sekä Oulun alueen korkeakoulujen ja koulutuskuntayhtymä Osaon opetushenkilöstölle. 

Ilmoittaudu viimeistään ma 2.10. mennessä täällä: https://tapahtuma.oamk.fi/vr-ja-sisallontuotanto. Lämpimästi tervetuloa mukaan!