Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä -tilaisuus to 9.11.

Julkaistu: 18.9.2023 klo 13:30

Tiesitkö, että vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa pk-yritysten toimintaa? 

Vastuullisuus on noussut tärkeäksi kriteeriksi, kun yrityksen sidosryhmät arvioivat yrityksen toimintaa - vastuullinen liiketoiminta on ennen kaikkea liiketoiminnan ja kilpailukyvyn pitkäjänteistä kehittämistä. Lisäksi vastuullisuus on yhteydessä myös taloudelliseen tuottoon.

Myös lainsäädännön vaatimukset ja velvoitteet näkyvät tai tulevat näkymään pk-yritysten arjessa, muun muassa rahoituksen hinnassa, alihankinta- ja toimitusketjuihin pääsyssä sekä yhteistyökumppanin valinnassa. Myös nykyisten asiakassuhteiden ylläpitämisessä ja kilpailutuksissa pärjäämisessä vastuullisuudella voi olla suuri rooli!

Oulun kauppakamari ja Oamkin MUUVI- ja Canemure -hankkeet järjestävät yhdessä Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä -tilaisuuden.

Tilaisuudessa ovat puhumassa:

  • UN Global Compact Network Finlandin pääsihteeri Marja Innanen
  • Keskuskauppakamarin vastuullisuusasiantuntija Anne Vanhala
  • Oulun Energian laatu- ja ympäristöjohtaja Tarja Väyrynen, joka tulee kertomaan näkökulmia alihankinta- ja toimitusketjujen vastuullisuusvaatimuksista 
  • Kotivara Oy:n toimitusjohtaja Janne Piikivi, joka tulee kertomaan pk-yrityksen vastuullisuudesta.

Tilaisuudessa saat käytännönläheisiä työkaluja yrityksesi vastuullisuuden edistämiseen. 

Tilaisuutta fasilitoi varatoimitusjohtaja Esa Pellikainen Oulun kauppakamarilta.

Tilaisuus järjestetään to 9.11. klo 8-12 Kauppakeskus Valkean kokoustiloissa 4.krs. Ilmoittaudu mukaan lähiosallistujaksi ti 31.10. mennessä tämän linkin kautta https://tapahtuma.oamk.fi/vastuullisuus, tarjolla maittavaa aamupalaa!  Ilmoittautuminen etäosallistujaksi jatkuu 7.11. asti.