Monimuotoisuus työyhteisön vetovoimana -webinaari

Julkaistu: 25.9.2023 klo 14:21

Mikä on DEI-työn – eli monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden merkitys työyhteisössä? Entä miksi ja miten DEI-työtä tulisi kehittää käytännössä? Tervetuloa kuuntelemaan, kuinka monimuotoisuutta kehittämällä vahvistetaan työyhteisön vetovoimaa ja psykologista turvallisuutta!

Webinaarissa kokemusasiantuntija, yrittäjä ja konsultti Marko Jääskeläinen avaa monimuotoisuuden ja saavutettavuuden johtamista ja kehittämistä käytännössä. Lisäksi kokemusasiantuntija ja puhuja Dakota Robin auttaa ymmärtämään ja tunnistamaan monimuotoisuuden koko kirjoa. Puheenvuorossaan Dakota tuo esiin tiedostamattomia ennakkoluuloja ja sitä, kuinka ne vaikuttavat työhön, kulttuuriin sekä ihmisten kohtaamiseen.

Webinaari järjestetään Zoomissa 12.10. klo 9–11. Webinaari tallennetaan MUUVI-hankkeen mikro-opintojaksoa varten ja se julkaistaan lokakuussa. 

Webinaari on suunnattu työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittäjille, henkilöstöhallinnossa ja esihenkilötehtävissä toimiville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille, erityisesti mikro- ja pk-yrityksille. Webinaari on kaikille osallistujille avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan täällä: https://tapahtuma.oamk.fi/dei