OuluES: Dine & Disrupt - startup yrittäjien tarinoita

Julkaistu: 6.11.2023 klo 11:35

Tervetuloa DINE & DISRUPT: Founder stories by Oulu's Startup Stars -tapahtumaan, jossa Oulun startup-tähdet jakavat tarinansa!

Missä? Oulun Startup Station, Hallituskatu 36a, 90100 Oulu
Milloin? Keskiviikkona 8.11.2023, klo 18-20

Tapahtuma on mahtava tilaisuus oppia alueen kirkkailta startup-tähdiltä, saada inspiraatiota heidän matkastaan ja oppia arvokkaita oppeja yritysmaailmasta. Tämä on myös loistava mahdollisuus verkostoitua muiden alan ammattilaisten ja yrittäjähenkisten ihmisten kanssa, ja kuka tietää, ehkä löydät mentorisi tai yhteistyökumppanisi täältä!

Mitä odottaa?

-Innostavia puheenvuoroja kahdelta huipputason puhujalta, Pasi Jokiselta ja Jarmo Lumpukselta.
-Herkullista pizzaa ja virvokkeita, jotka pitävät energiatasosi korkealla.
-Ainutlaatuinen tilaisuus verkostoitua ja jakaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa.
-Tutustumismahdollisuus Oulun Startup Stationiin, jos et ole vielä käynyt siellä.

Puhujista lyhyesti:

-Pasi Jokinen: Nörtti sydämessään, ADHD:llä varustettu, mutta samalla uskomattoman aikaansaava. Hän on perustanut ohjelmistoyrityksen, johtanut laitteistostartupia, toiminut peliyrityksen toimitusjohtajana, neuvotellut monikansallisia sopimuksia kolmella eri mantereella ja samalla pitänyt huolta, ettei ole vieraantunut kahdesta lapsestaan. Nyt hän rikkoo kaikki käsitykset henkilökohtaisesta työ- ja vapaa-ajan tasapainosta uudessa startupissaan, Vuo AI:ssa.

-Jarmo Lumpus: CubiCasan perustaja ja globaalin liiketoiminnan kehitysjohtaja, Latuhaukka.fi-sovelluksen perustaja tuhansine aktiivisine käyttäjineen Oulun alueella. Jarmo osaa rakentaa ja optimoida tuotteita, jotka tulevat nopeasti suosituiksi ja joilla on korkea käyttäjäpysyvyys. Lisäksi hän on osoittanut kykynsä rakentaa uusia brändejä, on aktiivinen sijoittaja useisiin startup-yrityksiin ja on myös kiinteistöhallintayrityksen perustaja. Älä missaa tätä ainutkertaista tilaisuutta oppia alan parhailta, laajentaa verkostoasi ja saada uutta inspiraatiota! Varmista paikkasi nyt ja tule mukaan muovaamaan tulevaisuuden liiketoimintaa Oulussa!

Pukukoodi: Tule omana itsenäsi