kuvakorkeus: 400

Ura Oamkissa

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme, jonka painoalat ovat vähähiiliset ratkaisut, digitaaliset ratkaisut ja digipedagogiikka, erityisesti Pohjois-Suomea.

Tule muuttamaan maailmaa kanssamme! Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakkeen saat avattua Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Avoimet työpaikat 

Yliopettaja tai lehtori, tuotekehitys, koneensuunnittelu

Hakemus jätettävä ennen 01.01

Tehtävänimike: Yliopettaja tai lehtori, tuotekehitys, koneensuunnittelu
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Sähkö- ja automaatiotekniikka ja konetekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.1.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Haemme koneensuunnittelun yliopettajaa tai lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluvat opetustehtävien lisäksi opetussuunnitelmien, koulutusympäristöjen ja -valmiuksien kehittäminen yhteistyössä henkilöstömme sekä alan yritysten kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös kansainvälinen yhteistyö ja opetus sekä mahdolliset opetuksen kansainväliset kehityshankkeet.

Opetustehtävät liittyvät konetekniikan ammattiaineiden opetukseen, lisäksi tehtäviin kuuluu opinnäytetöiden ja oppilasprojektien ohjaustehtäviä. Opetettavia aihealueita ovat esimerkiksi koneen osien ja rakenteiden mitoitus, tekninen mekaniikka ja mekaniikkasuunnittelu.

Valittava henkilö osallistuu myös kehityshankkeisiimme projektiorganisaation jäsenenä. Hankekantamme on laaja ja kasvava, painottuen vähähiilisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin, joustavaan tuotantoautomaatioon ja robotiikkaan sekä digipedagogiikkaan.

Edellytämme:

Yliopettaja:

Edellytämme sinulta ammattikorkeakoulun yliopettajana soveltuvaa jatkotutkintona suoritettua lisensiaatin tutkintoa tai tohtorin tutkintoa. Hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta koneensuunnitteluun liittyvistä tuotekehitys- tai tuotantotehtävistä. Yliopettajillamme tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Lehtori:

Kelpoisuusvaatimuksena lehtorin tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta koneensuunnitteluun liittyvistä tuotekehitys- tai tuotantotehtävistä. Edellytämme lisäksi vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogisia opintoja, jotka tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Arvostamme/eduksi luetaan:

Arvostamme valmiuksia em. aihealueiden opetukseen, englanninkieliseen opetukseen sekä monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön. Koneensuunnittelun tuotekehitys- ja suunnittelutehtävissä hankittu työkokemus sekä alan tuotekehityksessä sovellettujen simulointimenetelmien hallinta katsotaan hakijalle eduksi. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Lisätiedot:

Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi.

Hakuaika tehtävään on jatkettu (ed. 12.10. – 11.11.2021) ja on voimassa 23.11. - 31.12.2021

Lisätietoja tehtävästä antavat Sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan koulutuspäällikkö Helena Tolonen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) puh. 040 141 5122, Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikön yksikönjohtaja Ville Isoherranen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 050 430 7761 ja Älykkäät koneet ja automaatiot tiimipäällikkö Kimmo Rantapirkola (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 0406212495.

Täytä hakulomake

Lehtori, hoitotyö

Hakemus jätettävä ennen 16.12

Tehtävänimike: Lehtori, hoitotyö
Osasto: Sosiaali- ja terveysalan yksikkö
Tiimi: Hoitoalat 1
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu ja Oulainen
Työsuhteen ajankohta: 1.2.2022

Haemme hoitotyön lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lehtorin tehtäviin kuuluu erityisesti hoitotyön perusteiden, kansansairauksien hoitotyön ja ikääntyneiden hoitotyön opetus niin hoitoalojen kuin muidenkin sosiaali- ja terveysalojen koulutuksissa. Opetus toteutuu nykyteknologiaa hyödyntäen, jonka lisäksi tehtävään kuuluu harjoittelujen ja opinnäytetöiden ohjausta sekä osallistumista erilaisiin verkostoyhteistöihin ja tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä ja opettaa sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä simulaatiota, verkkopedagogiikkaa ja muita innovatiivisia menetelmiä hyödyntäen. Arvostamme vahvaa ja monipuolista hoitotyön ja opettamisen osaamista, kokemusta erikoistumiskoulutusten suunnittelusta ja hanketyöstä, hyviä tiimityötaitoja ja kehittämishalukkuutta sekä verkostoja työelämän kanssa. Rakenteisen kirjaamisen hallinta ja tietojärjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus hoitotyön tehtävissä. Edellytämme lisäksi vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogisia opintoja, jotka tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen kohdan Ammattikorkeakoulu mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävä täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika on voimassa 1.12.2021 – 15.12.2021. Hakemukset täytetään ja CV jätetään osoitteessa www.oamk.fi/rekrytointi. Emme käsittele sähköpostitse tai postitse saapuneita hakemuksia.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Markus Karttunen, s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Täytä hakulomake

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen: