Ura Oamkissa

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 500 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme, jonka painoalat ovat vähähiiliset ratkaisut, digitaaliset ratkaisut ja digipedagogiikka, erityisesti Pohjois-Suomea.

Tule muuttamaan maailmaa kanssamme! Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakkeen saat avattua Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Avoimet työpaikat 

Yliopettaja tai lehtori, talotekniikka

Hakemus jätettävä ennen 21.06

Tehtävänimike: Yliopettaja tai lehtori, talotekniikka
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Rakentamis- ja yhdyskuntatekniikka, Energia- ja ympäristötekniikka ja Talotekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.8.2021

Etsimme nyt talotekniikan yliopettajaa tai lehtoria kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Oulun ammattikorkeakouluun, Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikköön.

Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikkömme koostuu oman alansa asiantuntijoista, joilla on suuri palo kouluttaa tulevaisuuden osaajia. Yksikkömme muodostuu Sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan (SAK), Rakentamis- ja yhdyskuntatekniikan, Energia- ja ympäristötekniikan ja talotekniikan (REK) sekä Luonnonvara-alan (Luova) osastoista, joista jokainen on tärkeä pala kokonaisuutta.

Tehtäväkuvaus Yliopettajana tehtäväsi on antaa opetusta talotekniikan insinöörikoulutuksen perustutkinto-opiskelijoille sekä ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittaville opiskelijoille. Lehtorina tehtäväsi antaa opetusta talotekniikan insinöörikoulutuksen perustutkinto opiskelijoille. Tehtävässä yhdistyvät lisäksi myös koulutusten opintojen suunnittelu ja toteuttaminen, oppimisympäristöjen ja -menetelmien kehittäminen sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovointitoiminta.

Mitä odotamme?

Yliopettaja:

Edellytämme sinulta ammattikorkeakoulun yliopettajana soveltuvaa jatkotutkintona suoritettua lisensiaatin tutkintoa tai tohtorin tutkintoa. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemus ilmastointi- ja lämmitystekniikasta tai rakennusten energiataloudesta.

Yliopettajillamme tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hakijalta valmiutta englanninkieliseen opetukseen sekä monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön. Luemme eduksi myös kokemuksen virtuaaliopetuksesta ja -ohjaamisesta sekä aikaisemman opettajakokemuksen.

Lehtori:

Edellytämme ammattikorkeakoulun lehtorilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemus ilmastointi- ja lämmitystekniikasta tai rakennusten energiataloudesta.

Lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hakijalta valmiutta englanninkieliseen opetukseen sekä monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön. Luemme eduksi myös kokemuksen virtuaaliopetuksesta ja -ohjaamisesta sekä aikaisemman opettajakokemuksen.

Mitä tarjoamme? Tarjoamme kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen 1.8.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot, kuten palkkaus, määräytyvät Sivistys-työnantajien Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja pätevyyksien mukaan, voit myös esittää palkkatoiveen. Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 20.6.2021. Liitä mukaan CV:si ja motivaatiokirjeesi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tomi Jäävirta
p. 040 631 5558 tai koulutuspäällikkö Jouni Kääriäinen
p. 050 511 7907 (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai yksikönjohtaja Ville Isoherranen p. 050 430 7761 (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)


Täytä hakulomake

Lehtori, Tuotekehitys, Konetekniikka

Hakemus jätettävä ennen 21.06

Tehtävänimike: Lehtori, Tuotekehitys, Konetekniikka
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Sähkö- ja automaatiotekniikka ja konetekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus:
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.8.2021 (tai sopimuksen mukaan)

Haemme tuotekehityksen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluvat opetustehtävien lisäksi koulutusympäristöjen ja -valmiuksien kehittäminen yhteistyössä henkilöstömme sekä alan yritysten kanssa. Opetustehtävät liittyvät konetekniikan perus- ja ammattiaineiden opetukseen. Opetettavia aihealueita ovat esimerkiksi tietokoneavusteinen suunnittelu, tekninen piirustus, hydrauliikka ja pneumatiikka sekä tuotekehitysprojektien hallinta.

Valittava henkilö osallistuu myös kehityshankkeisiimme projektiorganisaation jäsenenä. Hankekantamme on laaja ja kasvava, painottuen vähähiilisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin, joustavaan tuotantoautomaatioon ja robotiikkaan sekä moderniin pedagogiikkaan.

Edellytämme: Kelpoisuusvaatimuksena lehtorin tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta koneensuunnitteluun liittyvistä tuotekehitys- tai tuotantotehtävistä. Edellytämme lisäksi vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogisia opintoja, jotka tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Arvostamme/eduksi luetaan: Arvostamme kokemusta konetekniikkaan liittyvistä aihealueista kuten pneumatiikasta ja hydrauliikasta, tietokoneavusteisesta koneiden ja teräsrakenteiden suunnittelusta, nykyaikaisista tuotantomenetelmistä sekä laskennasta ja robotiikasta. Arvostamme erityisesti teollisuuden kehitys- ja projektitehtävistä saatua kokemusta. Koneensuunnittelua ohjaavien lakien ja standardien tuntemus on etu tehtävän hoitamisessa. Arvostamme valmiuksia em. aihealueiden opetukseen, englanninkieliseen opetukseen sekä monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Lisätiedot:

Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi.

Hakuaika tehtävään on voimassa 7.6.2021 - 20.6.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat älykkäät koneet ja automaatiot tiimipäällikkö Kimmo Rantapirkola (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 0406212495, sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan koulutuspäällikkö Helena Tolonen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) puh. 040 141 5122 ja tekniikan ja luonnonvara-alan yksikön yksikönjohtaja Ville Isoherranen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
050 430 7761.
Täytä hakulomake

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen: