Ura Oamkissa

Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän muodostama monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Tiivis yhteistyömme yritysten ja yhteisöjen kanssa luo pohjan opiskelijoidemme korkeatasoiseen ja ajantasaiseen osaamiseen. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme painoalat ovat ympäristöviisaus, kestävä hyvinvointi ja digitaalinen murros.

Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakkeen saat avattua Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Avoimet työpaikat 

Projektipäällikkö, luonnonvara-ala

Hakemus jätettävä ennen 25.01

Tehtävänimike: Projektipäällikkö, luonnonvara-ala
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Luonnonvara-ala, yhteiset
Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.2. - 31.12.2021

Haemme RUOKARIIHI
- Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle -hankkeelle projektipäällikköä hankkeen loppuajaksi. Hanke on käynnistynyt 01.01.2019, ja se toteutetaan yhdessä Luonnonvarakeskuksen kanssa. Hankkeen tarkoituksena on Pohjois-Pohjanmaan elintarviketalouden strategian 2017-2025 jalkauttaminen. Tavoitteena on edistää ICT:n ja muiden teknologioiden käyttöä elintarvikealan yrityksissä, lisätä elintarvikealan yritysten keskinäistä ja toimialarajat ylittävää yhteistyötä sekä edistää elintarvikealan yritysten kansainvälistymistä.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti, raportoi hankkeen etenemisestä ohjausryhmälle, rahoittajalle ja omalle organisaatiolleen sekä dokumentoi ja arkistoi projektiaineiston. Hän osallistuu merkittävällä panoksella hankkeen käytännön toimenpiteisiin. Hän myös johtaa toteuttajaorganisaatioiden asiantuntijoista koostuvaa projektiryhmää.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hanketoiminnan ja hankehallinnon osaamista, viestintäosaamista, organisointikykyä sekä elintarvikealan ja elintarviketuotannon arvoketjun tuntemusta. Hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot, kokemus monikanavaisesta viestinnästä sekä näkemys elintarvikkeiden viennin edellytyksistä ja lähiruokatuotannon edistämistoimista katsotaan hakijalle eduksi

Lisätiedot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään sisältyy neljän kuukauden koeaika.

Hakuaika tehtävään on voimassa 11.1. – 24.1.2021.

Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi

Lisätietoja tehtävästä antavat Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikön projektipäällikkö Päivi Vitikka puh. 040 651 7180, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., koulutuspäällikkö Tuomo Pesola,
puh. 050 597 0391, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja yksikönjohtaja Ville Isoherranen puh. 050 430 7761, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Täytä hakulomake

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen: