Palvelut tagilla:
opiskelijaprojekti x

Palvelutarjonta

Vapaahaku

+ rajaa palvelulistaa

Hyvinvointi-teemapäivä

Ollaanko organisaatiossasi jumissa? Voivatko työntekijäsi ja asiakkaasi hyvin? Mitä pitäisi tehdä? Aloitetaan heti! Opiskelijamme tarjoavat räätälöityjä teemapäiviä, niin julkisen, yksityisen kuin kolmannenkin sektorin tarpeisiin.

Innoweek

Oletko jumissa toiminnan kehittämisen suhteen? Onko ideavarastosi kulunut loppuun? Tilaa viikon kestävä Innoweek-projekti, jossa idearikas opiskelijajoukko suunnittelee toiminnan kehittämistä asiantuntijaopettajan johdolla.

Internet-palveluiden sisällöntuotanto

Oletko ottanut käyttöön uuden Internet-palvelun ja tarvitset sille käyttäjiä ja sisältöä? Kaipaako yrityksesi tai organisaatiosi kuva- tai videomateriaalia markkinoinnin ja tiedotuksen tueksi?

Internet-palveluiden testaus

Oletko varma, että organisaatiosi verkkosivut ja palvelut toimivat virheettä ja asiakaslähtöisesti esimerkiksi erilaisilla selaimilla? Me testaamme ja tarjoamme kehitysmahdollisuuksia.

Markkinointisuunnitelma

Osaatko vastata seuraaviin kysymyksiin: Millaisessa markkinaja toimintaympäristössä yrityksesi toimii? Kenen tarpeisiin yritystoiminta vastaa? Millä konkreettisilla toimenpiteillä markkinoinnin tavoitteet saavutetaan? Miten tuotteita ja…

Metsätietojen ajantasaistus

Metsän tiedot on hyvä tarkistaa aika ajoin, erityisesti hakkuu- ja hoitotoimenpiteiden jälkeen. Opiskelijaryhmämme päivittää tehdyt toimenpiteet ja mittaa olemassa olevan puuston kuvioittaisella arvioinnilla. Tiedot toimitamme…

Palvelujen käyttäjälähtöinen kehittäminen

Sekä julkisissa että yksityisissä organisaatioissa on usein haastavaa saada palvelut toimimaan käyttäjälähtöisesti. Tavoitteenamme on luoda kanssasi palvelu, joka on asiakkaan näkökulmasta käytettävä, hyödyllinen ja haluttava, ja samalla…

Verkkosivut ja -sovellukset

Tänä päivänä kaikki on verkossa. Olethan sinäkin, ja tyylikkäästi? Ellei organisaatiollasi ole vielä omia verkkosivuja, hanki ne nyt. Tai jos ne kertovat enemmän menneestä kuin tulevasta, voisi olla aika tuoda ne ajan tasalle.

Vesistönäytteenotto ja veden laadunmittaus

Oletko pohtinut kaivovetesi laatua? Tulisiko sen puhtaus selvittää? Palvelu