Kehitetään kirjastoa -projektit

Tarjolla osaava ja innostunut opiskelijaryhmä kehittämään kirjastoja ja dokumenttikokoelmia tilaajan tarpeista lähtien.

Palvelu

Kirjaston ja kirjaston palvelujen kehittämisprojekti tilaajan toiveiden mukaan, esimerkiksi

Kenelle?

Organisaatioille, joissa on kirjasto tai suunnitellaan aloitettavaksi kirjastotoimintaa.

Näin se etenee

Miksi tilaisin?

Kirjasto- ja dokumenttikokoelman järjestäminen tai kirjaston palvelujen kehittäminen auttaa organisaatioita hallitsemaan tietoa ja palvelemaan kirjaston käyttäjiä. Kehittämisprojektissa välitetään myös ohjeet siitä, miten kokoelmia pidetään yllä. Sisällöntuotanto verkkosivuille parantaa organisaation näkyvyyttä ja sivustojen laatua internetissä.

Tilaamalla opiskelijapalvelun tarjoat samalla opiskelijoille arvokkaita työelämäyhteyksiä ja kokemuksia sekä edistät heidän valmistumista ja työelämään siirtymistä.

Hinta ja sisältö

Hinta määräytyy muun muassa tilauksen laajuuden mukaan, 300 eurosta alkaen (arvonlisävero 0 prosenttia). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 prosenttia. Hinnasta sovitaan erikseen tilausta tehtäessä. Hinta ei sisällä matkakustannuksia eikä mahdollisia kopiointi-, puhelin-, materiaali- tai postituskuluja. Ne veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Ota yhteys Ripa-työelämäpalveluihin

Ripa-työelämäpalveluissamme opiskelijamme toteuttavat tilauksesta palveluja silloin, kun ne ovat sovitettavissa opetukseen. Ohjaajina ovat alan asiantuntevat opettajamme. Palveluja voivat tilata kaikki organisaatiot sekä yksityiset ihmiset.

050 570 5974 ja ripa@oamk.fi

Palvelun esite [.pdf]