Rakennuslaboratorio

Tarjoamme kattavasti rakennusalan tutkimus- ja testauspalveluita rakennusalalla toimiville yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Toimintamme perustuu puolueettomuuteen ja luottamuksellisuuteen sekä pitkäaikaiseen monipuoliseen tutkimus ja testauskokemukseemme rakennusalalta.

Toimintaamme ohjaavat Oamkin laatujärjestelmä sekä akkreditoidut ja PANK-hyväksytyt testausmenetelmät koko Suomen laajuisella toiminta-alueellamme. Palvelumme ja laitteistomme tukevat yliopiston ja ammattikorkeakoulun tutkimus- ja uusien tuotteiden kehitystyötä.

Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä! Autamme mielellämme niin pienissä kuin suurissakin testaus- ja tutkimustarpeissa.

Betonitestaus

Akkreditoidussa laboratoriossamme suoritamme kattavasti betonitestaus- ja mittauspalveluita nykyaikaisella kalustolla. Toteutamme testaus- ja tutkimustoimintaa myös työmailla aina uudisrakennuskohteista korjausrakennuskohteisiin.

Kuntotutkimukset

Suoritamme asiakkaiden tilauksesta rakennusten kuntotutkimuksia, kosteus- ja mikrobivauriotutkimuksia ja korjausperiaatteiden arviointeja.

Päällystetutkimukset

PANK-hyväksytyssä laboratoriossamme teemme asiakkaillemme päällystesuunnittelua, asfaltti- ja kiviainestutkimusta sekä näytteenottoa monipuolisella kalustolla ympärivuotisesti.

Rakennusfysikaaliset mittaukset

Tarjoamme rakennusfysikaalisia mittauksia asiakkaiden tarpeiden mukaan ja osallistumme alan kehitystoimintaan ja tutkimukseen.

Ota yhteyttä!