Rakennuslaboratorio

Tarjoamme kattavasti rakennusalan tutkimus- ja testauspalveluita rakennusalalla toimiville yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Toimintamme perustuu puolueettomuuteen ja luottamuksellisuuteen sekä pitkäaikaiseen monipuoliseen tutkimus ja testauskokemukseemme rakennusalalta. 

Rakennuslaboratoriomme sijaitsee Linnanmaan kampuksella. Toimintaamme ohjaavat Oamkin laatujärjestelmä sekä akkreditoidut ja PANK-hyväksytyt testausmenetelmät koko Suomen laajuisella toiminta-alueellamme. Palvelumme ja laitteistomme tukevat yliopiston ja ammattikorkeakoulun tutkimus- ja uusien tuotteiden kehitystyötä.

Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä! Autamme mielellämme niin pienissä kuin suurissakin testaus- ja tutkimustarpeissa.

Betonitestaus

Akkreditoidussa laboratoriossamme suoritamme kattavasti betonitestaus- ja mittauspalveluita nykyaikaisella kalustolla. Toteutamme testaus- ja tutkimustoimintaa myös työmailla aina uudisrakennuskohteista korjausrakennuskohteisiin.

Kuntotutkimukset

Suoritamme asiakkaiden tilauksesta rakennusten kuntotutkimuksia, kosteus- ja mikrobivauriotutkimuksia ja korjausperiaatteiden arviointeja.

Päällystetutkimukset

PANK-hyväksytyssä laboratoriossamme teemme asiakkaillemme päällystesuunnittelua, asfaltti- ja kiviainestutkimusta sekä näytteenottoa monipuolisella kalustolla ympärivuotisesti.

Rakennusfysikaaliset mittaukset

Tarjoamme rakennusfysikaalisia mittauksia asiakkaiden tarpeiden mukaan ja osallistumme alan kehitystoimintaan ja tutkimukseen.

Ota yhteyttä!