Oamk SimLab – Simulaatioympäristö terveys­teknologian ja hyvinvointi­tuotteiden kehittämiseen

Oamk SimLab on simulaatio­ympäristö terveys- ja hyvin­vointi­alan tuotteiden ja palveluiden testaukseen, kehittämiseen ja innovointiin sekä opiskelijoiden ja ammattilaisten osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa SimLabiin kehittämään uutta terveys­teknologiaa ja hyvinvointi­palveluita!

 

 

 

 

 


Monipuolinen simulaatio­ympäristö terveyden ja hyvinvoinnin alalle

SimLab-simulaatioympäristössä yritykset ja organisaatiot voivat testata, kehittää ja tutkia terveys- ja hyvinvointialan tuotteita ja palveluita sekä kouluttaa henkilöstöään.

Oamk SimLab muodostuu monipuolisista terveys- ja hyvinvointialan laboratorio- ja simulaatiotiloista. Voimme integroida testaus-, kehittämis- ja tutkimuspalveluita myös hyvinvointialueen ja yksityissektorin aitoihin toimintaympäristöihin osana OuluHealth Labsiä. Seuraa toimintaamme OuluHealth ecosystemin LinkedIn sivuilta. 

Palvelemme hyödyntäen perus- ja jatko-opiskelijoiden ja asiantuntijaopettajien moniammatillista työpanosta. Osaamisalueemme liittyvät terveyden- ja sairaanhoitoon, kätilötyöhön, ensihoitoon, sosiaalialaan, bioanalytiikkaan, fysioterapiaan ja toimintaterapiaan, optometriaan, radiografiaan ja sädehoitoon sekä suunterveydenhoitoon.

Tarjoamme myös palveluita yritysten, liikeideoiden ja innovaatioiden kehittämiseen! Lue lisää: Yritys ‒ meiltä saa tukea innovaatioiden kehittämiseen

 

Teemme yhteistyötä seuraavien verkostojen ja toimijoiden kanssa:

Kansallinen Testbed-verkosto

NECOSYSTEM

OAMK Prinlab

Palvelut

Tule testaamaan terveys- tai hyvinvointialan tuotettasi tai kouluttamaan henkilöstöäsi muunneltavissa teknologiatuetuissa simulaatiostudioissamme ja terveydenhuollon erityisalojen ympäristöissämme.

Lue lisää

Tutustu tiloihin ja välineisiin

Vuokraamme simulaatiostudioita, laboratorioympäristöjä ja välineitä tuotetestaukseen, koulutuskäyttöön ja markkinointimateriaalin kuvaamiseen. Tutustu monipuolisiin terveys- ja hyvinvointialan ympäristöihimme.

Lue lisää

Referenssit

Meillä on toteutettu useita yhteistöitä terveys- ja hyvinvointialan yritysten kanssa. Tutustu tarkemmin tiloissamme toteutettuihin projekteihin!

Lue lisää

Tilojen sijainti ja yhteystiedot

SimLab-tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Oulun Kontinkankaalla ammattikorkeakoulun tiloissa.

Lue lisää

 

 

Yhteistyön eteneminen