Akraamo – Oamkin luonnonvara-alan palvelukeskus

 

Akraamo on Oamkin luonnonvara-alan monipuolinen oppimis- ja palvelukeskus. Se tarjoaa palveluita ja tietoa alan toimijoille, luonnonvara-alan opiskelijoille ja muille alasta kiinnostuneille Pohjois-Pohjanmaalla.

Akraamosta löydät alueen luonnonvara-alan toimijoiden tapahtumakalenterin, joka kokoaa alan tapahtumia yhteen. Voit ilmoittaa sinne myös oman tapahtumasi. Akraamon kautta voit tarjota opiskelijoillemme harjoittelu- tai työpaikkaa ja opinnäytetyönaiheita. Otamme vastaan toimeksiantoja yritystoiminnan ja toimialan kehittämiseksi. Kehittämistehtävät toteutaan muun muassa projektityönä opintojaksoilla yhteistyössä Oamkin asiantuntijoiden kanssa. Voit tutustua luonnonvara-alan hanketoimintaan ja julkaisuihin Tutkimus ja kehitys -sivuilla. 

Ota yhteyttä, mikäli mielessäsi on palvelutarve, kehittämisidea, tapahtuma tai haluat antaa palautetta Akraamon toiminnasta. Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Oulun ammattikorkeakoulun luonnonvara-alan opiskelijat ja henkilöstö ovat palveluksessasi Akraamossa!

 

Oamk luonnonvara-ala somessa:

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

Tutustu Akraamon videoihin: