Lähikalaa lautaselle

Julkaistu: 30.6.2022 klo 10:53 Ajankohtaista

Perjantaina 16.9.2022 klo 12.00–16.00
Oulun ammattikorkeakoulun Business Cornerissa (Yliopistokatu 9, 90570 Oulu)

Tervetuloa Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen päätöstilaisuuteen! Tilaisuudessa Sinulla on mahdollisuus tutustua kala-alan toimijoihin sekä päästä kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ammattikeittiö-, yritys- ja tutkimussektorilta, unohtamatta hankkeen tuloksien julkaisua. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja solmimaan uusia suhteita alan eri toimijoiden kanssa. Verkostoitumistilaisuudessa on mahdollisuus jalostajille, ammattikeittiötoimijoille ja kalastajille kahdenkeskisiin tapaamisiin esimerkiksi yhteistyön käynnistämistä varten. Tapahtuman alussa yrittäjillä on mahdollisuus pitää maistatuspistettä, jossa voi esitellä omia tuotteitaan yhteistyökumppaneille.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti Perämeren alueen kalastajille, kala-alan jalostajille, ammattikeittiöille sekä muille kala-alan toimijoille, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan 7.9.2022 mennessä tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/E4B8B39D6EBBAFB3

Ilmoittautuminen on sitova.

 

OHJELMA

12.00 Tervetulosanat ja esittäytyminen

12.15 Kalatuotteiden maistatus

13.00 Seminaariosuus

  • Kalatalousaktivaattori Mikko Tenhunen: Kalatalousalan paikallisen kehittämisen mahdollisuudet Perämeren rannikolla
  • Ravitsemispäällikkö Ilja Saralahti: Lähikalan käyttö Muuramen kunnan ruokapalveluissa
  • Professori Tapio Fabritius: Painettava älykkyys turvallisen ruokaketjun mahdollistaja -hanke: Jatkuva-aikaista desinfektointia rakenteellisen elektroniikan avulla
  • Projektipäälliköt Essi Keränen & Riikka Kokko: Lähikalaa ammattikeittiöihin -hankkeen tuloksien esittely

14.30 Kahvitarjoilu

14.45 Verkostoitumistilaisuus

16.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ohjelman sisällössä.
 
Linnanmaan kampuksella mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ennen tilaisuuden alkua!

 

Tilaisuuden järjestää Lähikalaa ammattikeittiöihin-hanke/Oulun ammattikorkeakoulu ja ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset sekä Vaikuttavuus esiin- ja HYMYT – Hyvinvoivat maaseudun yritykset -hankkeet/Oulun ammattikorkeakoulu.

Lisätiedot: Riikka Kokko, Oulun ammattikorkeakoulu, riikka.kokko#oamk.fi (korvaa # -> @) puh. 050 5915976; Essi Keränen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, essi.keranen#maajakotitalousnaiset.fi (korvaa # -> @) puh. 041 730 9058; Satu Välijärvi, Oulun ammattikorkeakoulu, satu.valijarvi#oamk.fi (korvaa # -> @) puh. 040 486 3577, Natalia Sergina-Kishlar, Oulun ammattikorkeakoulu, natalia.sergina-kishlar#oamk.fi (korvaa # -> @) puh. 040 575 2034

 

Tutustu myös oheiseen esitteeseen.

 

 Liitetiedostot
rivityyppi Nimi Koko
lahikalaa_lautaselle_esite.pdf lahikalaa_lautaselle_esite.pdf  (Lähikalaa lautaselle -tilaisuuden esite) 175 KB