Akraamo opiskelijoille

 

Luonnonvara-alan opinnot sisältävät paljon muutakin kuin luentojen kuuntelua ja raporttien kirjoittamista. Agrologien opintoihin pääset tutustumaan Alan agrologiksi -blogissa, Facebookissa Oamk agrologi / Akraamo -sivustolla sekä Instagramissa @oamk_agrologi. Opiskelijoiden arjen, opintojen, harjoitteluiden ja opinnäytetöiden lisäksi pääset kurkistamaan myös opintojen aikana sattuviin kommelluksiin. 

Tälle sivulle on koottu agrologien uratarinoita ja rekrypankki. Rekrypankkiin päivitetään agrologeille ja agrologiopiskelijoille avoimien työ- ja harjoittelupaikkojen lisäksi myös projekti- ja opinnäytetöiden aiheita. 

Sivulta löydät myös yhteystiedot tutkinto-, harjoittelu- ja opinnäytetyövastaaville. 

Agrologien uratarinoita

Agrologi AMK

Agrologi

"Highway-opinnot avasivat oven agrologin koulutukseen heti ammattikoulun jälkeen"

Agrologi

"Podcast: Vaihto-opiskelu luonnonvara-alalla"

Agrologi

"Ensin tuntui, etten ole lainkaan jyvällä"

Agrologi

Agrologiksi Oulun ammattikorkeakoulusta

Agrologi

Agrologiksi monimuotokoulutuksella

Agrologi YAMK

 width=

"Agrologin opintoihin innosti alan lupaava työtilanne"

 width=

"Oli vähän mutkia matkassa"

Agrologi YAMK

Maaseudun kehittämisen YAMK-tutkinto avasi ovet

Agrologi YAMK

Uutta osaamista ja itseluottamusta 

Rekrypankki

 

Harjoittelu- ja työpaikat

 

Aurinkokeräimet-koulutus! (Itsenäisesti opiskeltava verkkototeutus)

Jatkuva oppiminen korkeakouluissa -hanke järjestää itsenäisesti opiskeltavan Aurinkokeräimet-koulutuksen. Koulutuksen pituus n. 1 päivä ja sen voi suorittaa joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutus on yrityksille ilmainen (de minimis -tuki). Koulutus on rakennettu yritysten koulutustarpeet huomioiden ja se on saatavilla lokakuuhun 2023 saakka.

Koulutuksen sisältö:

 • Aurinkoenergia
 • Tyhjiöputkikeräimet
 • Tasokeräimet
 • Aurinkokeräimen säädin
 • Hybridilaboratorio

Koulutukseen ilmoittaudutaan hankkeen verkkosivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Voit seurata hankkeemme tulevia koulutuksia myös verkkosivuiltamme.

Koulutuksesta ei saa opintopisteitä.

Saku Leskelä

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 50 5919208

Rakennus-, energia- ja talotekniikan osasto

Koulutukseen osallistuminen tuottaa yritykselle vähämerkityksistä De minimis -tukea, jota yritys on oikeutettu saamaan 200 000€ / 3v. Jos yrityksesi tukimäärä ei ole täynnä, on koulutus ilmaista ja vaati vain ilmoituksen aiemmin maksetuista tuista. Koulutukset on suunnattu Pohjois-Suomen pk-yritysten henkilöstölle, opetushenkilöstölle ja työttömille tekniikan pohjakoulutuksen saaneille henkilöille. 
Hanke toteutetaan 1.1.2021–31.10.2023 välisenä aikana. Hanketta koordinoi Oulun ammattikorkeakoulu, ja se toteutetaan yhdessä Oulun yliopiston kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.


Haussa vieraskasvitalkoiden koordinaattori

Etsimme kesäksi koordinaattoria 4 viikon työhön (21 työpv) vieraskasvien torjuntaan. Työ pitää sisällään vieraskasvitalkoiden järjestämistä, talkoiden markkinointia, opastamista vieraskasvien torjuntaan sekä viestintää. Kesä-heinäkuun aikana koordinaattori järjestää 4 talkoot, joissa torjutaan jättipalsamia ja kurtturuusua. Kohteet sijaitsevat rannoilla ja puistoissa Oulussa ja lähiseudulla. Talkoot järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin puistotoimen kanssa.

Odotamme työntekijältä: 

 • Vieraskasvien tuntemusta
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Viestinnän taitoja, sosiaalisen median osaamista
 • Mahdollisuutta kulkea itsenäisesti joko pyörällä tai autolla (myös talkooeväiden ja välineiden kuljetus)
 • Maastokelpoisuutta

Työ tarjoaa: 

 • Kokemusta konkreettisesta ympäristönsuojelutyöstä
 • Kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja markkinoinnista
 • Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
 • Vaihtelevan työn, jossa saa olla ulkona

Hakuaikaa on 28.5.2023 saakka, jonka jälkeen haastattelemme hakijat puhelimitse. Työ alkaa kesäkuussa soolotalkoomateriaalien viemisellä maastoon. Ohjatut talkoot ovat kesäkuun lopulla ja heinäkuussa. Työn kesto on 4 viikkoa eli 21 työpäivää ja työtuntien sijoittuminen voidaan sopia joustavasti työn aikataulun mukaan.  

Palkka määräytyy aiemman kokemuksen ja koulutuksen perusteella ollen opiskelijalle n. 1600-1800€/kk ja valmistuneelle n. 2000€/kk.  

Lähetä työhakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antaa: Kalle Hellström, p. 045-237 1125


Kotipellon Tila Oy Ylivieskasta etsii reipasta henkilöä eläinten hoitotyöhön tasokkaaseen ja korkeatuottoiseen, kolmella Lely-robotilla lypsettävään karjaan. Paikka sopii myös harjoittelijalle!

Tutustu lähemmin www.kotipelto.fi 

Työ aloitettavissa heti, sopimuksen mukaan. Palkka osaamistason mukainen. Yhteydenotot ensin puhelimitse Marko Sorvisto 0400 927707.


Haluatko työskennellä maataloudessa lehmien parissa? Jos vastasit kyllä, sinä voit olla uusi vahvistus meidän rehumyyntitiimiimme Lantmännen Agroon!

Asiakkuusvastaavana vastaat rehu- ja palvelumyynnistä Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Olennainen osa työtäsi on olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Työhön kuuluu myyntityötä, asiakaskäyntejä ja ruokinnansuunnittelua varmistamalla toimivat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimin ja muun myyntiorganisaation, sekä koko rehuyksikön organisaation kanssa.

Nautit kaupanteosta ja olet aktiivinen ratkaisuja etsivä asiakaspalvelija, sinua ohjaa eteenpäin vahva tahto kehittyä ja aito halu päästä vaikuttamaan asiakkaiden menestykseen. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Sinulla on:

-halu oppia maatalouden ammattilaiseksi

-mielellään näyttöjä ja kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä

-ammattitaitoa kehittää vastuullasi olevia asiakkuuksia

-tehtävään soveltuva koulutus (esim. agrologi tai tradenomi)

-Olet positiivinen, päämäärätietoinen, itsenäiseen ja tuloshakuiseen työskentelyyn tottunut tiimipelaaja. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi, ei kuitenkaan välttämätöntä, vaan tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana rehumyyntitiimiämme. Työ pitää sisällään matkustamista omalla myyntialueellasi. Konttoripäivinä voit työskennellä joustavasti Kokkolan/Siilinjärven toimipisteessämme ja kotikonttorilla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Anne Luhtala-Deimel puh. 040 755 5665

Hakemuksen pääset täyttämään linkin kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/184100/create/


Berner hakee asiakkuuspäällikköä Kalajoen konttorille

Asiakkuuspäällikön tehtävässä kehität Viljelijän Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita oman alueesi osalta. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja. Työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiivinen ja työskentelet myös itsenäisesti. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaillesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla. Lue lisää täältä.


Haemme Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opetusmaatilalle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haemme osaajaa vastaamaan opetusmaatilan pelloilla tapahtuvasta rehuntuotannosta sekä kehittämään rehuntuotantoa ja opetusnavetan toimintaa yhdessä karjamestarin, tilanhoitajan ja muun henkilöstön kanssa.

Lue lisää työpaikkailmoituksesta


Lypsykarjatila Kainuussa etsisi harjoittelijaa tulevaksi kesäksi

Paltamossa sijaitsevalla tilalla on yhden robotin pihatto, sekä nurmen viljelyä. 

Harjoittelun pääpaino navetassa, mutta osaamisen mukaan mielellään otetaan peltotöihin avuksi. 

Majoitus on todennäköisesti mahdollista järjestää, jos kauempaa tulee. 

Yhteydenotot ja lisätiedot suoraan tilan isännältä: Jussi Moilanen, puh.: 044 0250206/ s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  karjanhoitaja Matleena Laakso, puh.: 044 5152077 /    s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kiinnostaako tutkimustyö? Hae harjoittelijaksi Ajatuspaja Alkioon

Tarjoamme harjoittelupaikan korkeakouluopinnoissaan loppuvaiheessa olevalle, tutkimusorientoituneelle yhteiskuntatieteilijälle, mutta myös muu tieteenala on mahdollinen tutkimusprojektiemme puitteissa. Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi seuraavat: tiedonhankinta ja -analysointi, tilastojen tulkinta ja vertaileva tutkimus, referaattien tekeminen, tutkimusraporttien kirjoittamiseen osallistuminen sekä muut tutkimusassistentin tehtävät. Harjoitteluun kuuluu myös viestintätehtäviä ja suunnittelua.

Lue lisää täältä


Etsimme Kempeleen Hankkijan puutarhamyymälään kesätyöntekijöitä

Olisitko sinä Hankkijan tuleva puutarhan kesätyöntekijä? Etsimme kesäksi eri pituisiin, osa-aikaisiin työsuhteisiin työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin, kuten kassalle sekä kasvien hoitotöihin ja asiakaspalveluun. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa can do -asennetta sekä oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Aikaisempaa kokemusta emme edellytä ja perehdytämme uudet työntekijät tehtäviin. Pyrimme huomioimaan vahvuutesi työtehtäviä suunniteltaessa, positiivinen asenne ja halu oppia ovat kaiken A ja O. Tarjoamme sinulle hyötyliikunnan ryydittämää ulkoelämää mahtavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Valittavilta henkilöiltä edellytämme valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä mahdollisuutta aloittaa työt huhtikuussa.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja kesätöistä antaa myymäläpäällikkö Marjut Kauppinen puh. 010 76 84744 (arkisin klo 10-16 30.3. - 12.4.) tai  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää viimeistään 5.2. mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.


Kesäharjoittelijoita Yara Kotkaniemen tutkimusasemalle

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen kannattavasti ja vastuullisesti.

Tietoja yksiköstä

Yara Kotkaniemi on osa Yaran kansainvälistä organisaatiota ja sijaitsee Vihdissä, noin 50 kilometrin päässä Helsingistä. Alueella on peltoa noin 90 hehtaaria. Tutkimusasemalla tehdään pääasiassa lannoitukseen, mutta myös kasvinsuojeluun ja lajiketestaukseen liittyviä kenttäkokeita. Kokeiden ulkopuolelle jäävää peltoa viljellään hyvien viljelykäytäntöjen mukaisesti.

Yara Kotkaniemessä on avoinna useita kesätyöpaikkoja koetoiminnan ja maatilan tehtävissä. Tutkimusasemalla on mahdollista suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamista koetoiminnan ja maatalouden parissa.

Työtehtävät

 • Erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät
 • Maatilan käytännön työt

Edellytykset

 • Kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan
 • Koetoiminnan vaatima tarkkuus
 • Ruiskuttajan tutkinto on hyvä suorittaa ennen harjoittelun alkua
 • Työkokemus maatalouden työtehtävissä on eduksi, mutta ei pakollinen
 • Vähintään B-ajokortti

Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Lisätiedot

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Tarjoamme sinulle tilaisuuden mukana erilaisissa koetoiminna ja peltoviljelyn työtehtävissä.

Hakemukset pyydämme lähettämään nettisivujemme kautta osoitteessa www.yara.com/careers 28.2.2023 mennessä. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa

Tutkimusaseman esimies Juha Liespuu, puh. +358 50 369 9522


Harjoittelupaikka Oulun maaseutupalveluissa

Oulun maaseutupalvelut tarjoaa kahden kuukauden (2kk) mittaista harjoittelua aikavälillä 1.5.-31.8.2023 (tarkempi ajankohta sovitaan erikseen). Harjoitteluhakemuksen voi palauttaa sähköpostitse 15.2.2023 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antaa Juha Heikkinen p. 040573 3149.


Datasense hakee harjoittelijaa

Harjoittelutyö / projekti / kesätyö 1.4 – 15.10.2023

Nimike: Tutkimusavustaja

osallistuminen hiilenkierron tutkimusprojektiin kenttätyöntekijänä
hiilenkierron todentamismittaukset kammiojärjestelmällä
mittausdatan käsittely pilvipalvelussa
raportointi
Työskentely tapahtuu pääasiassa ulkona nurmiviljelmillä ja osin verkossa.

 

Palkka henkilön kokemuksen mukaan. Alk. 17.50 €/h. Kilometrikorvaukset ja päivärahat

Työaika noin 80-100 h / kk.

 

Edellytykset

 - Kiinnostus hiiliviljelyä ja ympäristöasioita kohtaan
 - Valmius matkustaa kotimaassa
 - Sujuva suomen kielitaito
 - Tarkkuus ja täsmällisyys
 - Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus
 - Maatalouden tuntemus eduksi
 - Riittävä fyysinen kunto liikkumiseen maastossa
 - Informaatioteknologian perusteet – taulukkolaskenta, pilvipalvelut, MS Office
 - Python osaaminen hyödyksi, mutta ei välttämätön
 

Datasense Oy perehdyttää työtehtäviin maalis- huhtikuun 2023 aikana.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Leinolan Maito Oy etsii joukkoihinsa karjanhoitajaa!
Meillä on noin 200 lypsävää ja nuorkarja, joiden päivittäiset hoitotyöt kuuluvat työtehtäviisi. Käytössä on kolme Lely A4-lypsyrobottia, Lelyn järjestelmän tuntemisesta on etua, mutta sen oppii kyllä nopeasti. Työ on itsenäistä ja vastuullista, työpäivä on ysiosainen. Työkielenä on suomi. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.
Tämä työpaikka on ainakin aluksi vuoden määräaikainen sijaisuus, on myös mahdollista että jatkoa seuraa.
Meillä on täällä mukava työporukka sekä tavoitteellinen ja kehityshaluinen ilmapiiri. Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä rohkeasti! Asuntoa ei ole tilalla, mutta se kyllä järjestyy tarvittaessa.


Vaala on luonnonkaunis ja rauhallinen paikka Oulun ja Kajaanin puolivälissä, tänne kannattaa tulla kauempaakin. Jos muutto mietityttää ja puolisollekin pitäisi olla töitä, työpaikkoja on avoinna muissakin yrityksissä.


Yhteydenotot: yksityisviestillä Tapio Leinonen tai nolla viisi nolla 3052718.


Harjoittelija tai maataloustyöntekijä 2 robotin maitotilalle Siikajoelle

Tarvitsemme harjoittelijaa tai maataloustyöntekijää 2 robotin maitotilalle Siikajoelle. Työtehtäviä on joustavasti ympäri vuoden. Voit tehdä töitä esim. osa-aikaisesti viikonloppuisin.

Työtehtäviin kuuluu eläinten hoitotyöt sekä erilaiset konetyöt; kasvinviljelytyöt, kyntö, äestys, kivien keruu, karjanlannan levitys ja säilörehun teossa erilaiset työt, niittomurskaus, laakasiilolla rehuntiivistys pyöräkoneella, säilörehun paalausta ja paalien ajoa kasaan. Lisäksi muita konetöitä kuten salaojien huuhtelut, vesakkomurskaajalla ojanlaitojen murskaustyö. Eläinten hoidossa tarvitsemme apua lähinnä eläinten siirtotyöhön, tarvittaessa appeen tekoon ja muihin avustaviin töihin eläinten hoidossa.

 

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikkiin työtehtäviin opastetaan.
Hilja Raappana

Revonlahdentie 1166

92320 Siikajoki

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Takalon tila

puh. 0400-299936 


Harjoittelijaksi Linnunradan tilalle 

Linnunradan tila viljelee öljyhamppua (Finola) Tyrnävällä ja jalostaa ravintorikkaita hamppuelintarvikkeita ruuanlaittoon ja leivontaan sekä valmistaa luonnon kosmetiikkaa. Tilalla kasvatetaan alpakoita, joiden kanssa tehdään eläinavusteista toimintaa. Tilalla tuotetaan myös alpakanvillaa. Tutustu tilan toimintaan: www.linnunradantila.fi

Harjoittelun aikana pääsee tilalla tekemään monipuolisia tehtäviä kuten eläinavusteisia palveluja, hampunviljelyä, tuotekehitystä, -valmistusta ja markkinointia sekä kahvilatoimintaa ja asiakaspalvelua.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


Haemme harjoittelijaa tilallemme
MTY Luukisen tila on Limingassa Kiiskilänkylässä.  Meillä on 40-paikkainen nykyaikainen parsinavetta ja nuoriso samassa tilassa. Peltoa n 80ha. Apua tarvitsemme sekä navetta- että peltotöissä. Harjoittelun aloitus sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Opinnäyte- ja projektitöiden aiheet

 

 

Projektityöaihe – LAADUKKAAN HEVOSHEINÄN TUOTTAMINEN -PIKAMENETELMÄN KEHITYS JA VALIDOINTI

 TAUSTA: Heinän sokeripitoisuuden optimointi käyttötarkoituksen mukaan, kasvilajiseosten ja kehitysasteen muutosten vaikutus heinän soveltuvuuteen hevosille eri käyttötarkoituksiin, sokeripitoisuuden mittaaminen kasvusta korjuun aikana, heinän korjuun ja varastoinnin vaikutus heinän laatuun.
Tavallisen hevosen heinän käyttäjälle kehitetään käyttäjäystävällinen mittausmenetelmä sokeripitoisuuden mittaamiseksi. Tulokset ovat verrattavissa laboratoriomenetelmiin.
Kehitetään kentällä käytettävään taitekertoimen määritykseen perustuva menetelmä ensin laboratoriossa (TELU:n Bio- ja kiertotalouden tuote- ja ympäristölaboratoriossa), jonka jälkeen siirretään menetelmä kenttämittareilla tehtäväksi ja validoidaan eli määritetään mittausepävarmuus menetelmälle. Eli käytännössä tehdään erilaisia sokeriliuoksia, joita mitataan yksinkertaisella refraktometrillä (helppoa labratyötä).
Suositellaan parityönä.
Laajuus 10 op.
Aloitus: kevät 2023/syksy 2023

Lisätietoja: Joni Kosamo (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Opinnäytetyöaihe - Levitoi hanke

Levitoi-hanke tarjoaa agrologiopiskelijalle mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön kenttäkokeena. Opiskelijan kanssa täsmennetään aihetta opiskelijan mielenkiinnon mukaan.  

Valittavia teemoja on kolme: Junkkarin kylvölannoitinkokeet (Kauhava), Sampo-Rosenlewin puimurinalustaratkaisukokeet (Jämsä) tai Nokian älyrenkaat traktorissa (Oulu) 

Kaikki vaihtoehdot empiirisiä kenttäkokeita (koesuunnittelu, toteutus mittauksineen, tulosten laskenta ja raportointi) 

Toteutumisaika: Vuoden 2023 kasvukauden aikana. Koesuunnittelu alkaa maaliskuussa 2023, johon opiskelija osallistuu yhdessä hankeväen kanssa 

Lisätietoja Otto Läspältä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 Lähde kehittämään maitotilan lypsykäytäntöjä yhdessä maidontuotannon asiantuntijan kanssa

 

ProAgrian maidontuotannon asiantuntija on pyytänyt apuamme lypsykäytäntöjen kehittämiseen. Kyseessä on pieni projektityö (3-5 op), joka edellyttää tiedonhankintaa kansainvälisistä lähteistä. Projektissa pääset tekemään yhteistyötä ProAgrian asiantuntijan kanssa ja kehittämään omaa maidontuotannon osaamistasi.

 

Ota yhteyttä Hannaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin räätälöidään sinulle sopiva henkilökohtainen projekti.