Tapahtumat

 

 

Luonnonvara-alan työelämätori

Julkaistu: 4.11.2022 klo 11:42

 

Tervetuloa Oamkin Luonnonvara-alan Työelämätorille ke 18.1.2023 klo 9–12.00. Työelämätorin tavoitteena on kohtauttaa luonnonvara-alan toimijoita sekä alan opiskelijoita ja henkilökuntaa. 

 

Työelämätorilla on mahdollisuus tutustua Oamkin luonnonvara-alan opiskelijoihin ja Oamkin tarjoamiin opiskelijapalveluihin. Pääset keskustelemaan opiskelijoidemme kanssa ja rekrytoimaan heitä harjoittelijoiksi, opinnäytetöihin tai mukaan erilaisiin muihin toimintaasi kehittäviin projekteihin. Tapahtumaa on järjestetty jo kohta kymmenen vuoden ajan, ja tilaisuudesta on kehittynyt myös tärkeä kesätöiden rekrytointitapahtuma. Parin koronavuoden jälkeen tilaisuus pidetään jälleen livenä Oulun ammattikorkeakoulun Linnanmaan kampuksella. 

 

Odotamme työelämätorille kumppaneita, jotka haluavat tietää yhteistyömahdollisuuksista ja tarjota Oamkin luonnonvara-alan opiskelijoille harjoittelu-, opinnäytetyö- tai projektitöitä. 

 

Tapahtuman alustava aikataulu: 

 

8:30–9.00 aamukahvit 

9.00–10.30  

- Oamkin tervetulosanat 

- Yhteistyökumppaneiden puheenvuorot 

- Opiskelijan puheenvuoro 

- Harjoittelut, opinnäytetyöt, projektit 

10.30–12.00 Työelämätori – alan toimijoiden ja opiskelijoiden kohtaamisia. 

 

Pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan 11.12.2022 mennessä. Kumppaneille on paikkoja on rajoitetusti, joten täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Ilmoittautumiset tapahtumaan tästä linkistä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=pD5tOBV..

 

Olemme yhteydessä tapahtumaan ilmoittautuneisiin joulukuun aikana. 

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa koulutuspäällikkö Jouni Kääriäinen, puh. 0505117907 tai jouni.kaariainen#oamk.fi (korvaa # -> @)