kuvakorkeus: 400

Työllistä itsesi tai selvitä ideasi bisnespotentiaali

Oamk Yrityshautomossa voit hyödyntää osaamistasi ja työllistää itsesi tai selvittää ideasi bisnespotentiaalin. Mikäli et vielä opiskele meillä, pääset mukaan avoimen ammattikorkeakoulumme kautta. Voit hakea mukaan silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan kiinnostus yrittäjämäiseen työskentelyyn. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja.

Palvelut

Oamk Yrityshautomossa opit yrittäjämäisen tavan tehdä töitä. Valmentajiltamme saat apua ja konkreettisia neuvoja itsesi työllistämiseksi.

Palvelujen sisällöt

Oamk Yrityshautomon sisältö räätälöidään aina kunkin liikeidean tarpeiden mukaiseksi. Se voi koostua muun muassa seuraavista elementeistä, jotka sovitaan aloitustapaamisessa yhdessä valmentajasi kanssa.

Valmennustapaamiset

Kullekin liikeidealle nimetään oma yrittäjyysvalmentaja. Tapaamisissa valmentaja auttaa sinua/tiimiä etenemään suunnitelmallisesti hyödyntäen nykyaikaisia liikeidean kehittämiseen suunniteltuja menetelmiä.

Työpajat

Teemakohtaisissa työpajoissa työstät omaa liikeideaasi nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen valmentajien ohjauksessa. Työpajojen toteutuskielenä on suomi. Lue työpajoista lisää.

Tapahtumat

Täältä näet tulossa olevat tapahtumamme, joihin voit osallistua suunnitelmasi mukaisesti.

Opinnot

Oamk Yrityshautomossa työskentely kerryttää opintopisteitä. Työmäärästä ja tarpeesta riippuen opintojen laajuus on 3-10 opintopistettä. Opinnot ovat tarjolla Oulun ammattikorkeakoulujen kaikille koulutusaloille ja Oamkin ulkopuoliset pääsevät mukaan avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Oulun yliopiston opiskelijat voivat opiskella Oamk Yrityshautomossa ristiinopiskelun kautta. Opintopisteiden ohella takaamme, että opit hyödyllisiä taitoja niin yrittäjyyttä kuin työelämääkin varten. Oleellista on selvittää liikeideasi potentiaali, johtipa se sitten yrittäjyyteen tai ei.

Rahoitus

Opiskelijat ja henkilöstön edustajat voivat hakea rahoitusta uudenlaisen konseptin/liikeidean kaupallisen potentiaalin testaamiseen. Rahoitusta on mahdollista saada ostopalveluihin, materiaalihankintoihin, matkoihin sekä oppilaitosten henkilöstön palkkakuluihin. Uutta rahoituskanavaa kutsutaan Proof of Concept -rahoitukseksi (PoC). Rahoituksella pyritään tukemaan ja nopeuttamaan uudenlaisten liiketoimintakonseptien kaupallistamista Oulun oppilaitoksissa. Lue lisää PoC-rahoituksesta.

Oamk Yrityshautomon menestystarinoita

Rakenna oma polkusi yrittäjäksi omalla tavallasi. Ole rohkeasti oma itsesi ja tee asioita itsellesi. Tutustu avantolaisiin ja heidän tarinoihinsa. Niistä löydät yrittämisen ja tekemisen meininkiä.

Oma idea kannattaa aina testata

Suomalaisia makuja muiden maiden kotisohville

Virkkaamalla tehty kasvosuojain - Proof of Concept -rahaa idean kehittämiseen

Avannosta kickstarttia yrityshaaveille

Tuiran Fysio kasvuun yrityskaupoilla

Harjoittelualusta e-urheilijoille

Hae mukaan Oamk Yrityshautomoon

Täytä ainakin tähdellä (*) merkityt kohdat.
Nykyinen tilanteesi? / What is your current situation? *