Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen ja erityisopettajankoulutukseen 10.–30.1.2018

Julkaistu: 9.1.2018 klo 15:16

Ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa ammatillista opettajankoulutusta Oulussa, Rovaniemellä, Kajaanissa, Länsi-Lapin/Koillismaan alueella, verkko-opintoina sekä englannin kielisinä opintoina. Opettajan pedagogiset opinnot (60 op) tuottaa yleisen opetushenkilöstölle asetetun pedagogisen kelpoisuuden.

Koulutuksesta valmistuu ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen opettajan tehtäviin sekä lukioihin ja peruskoulun aineenopettajan tehtäviin. Koulutus toteutetaan osaamisperusteisesti ja opinnot etenevät yksilöllisen aikataulun mukaisesti. Osa opiskelijoista valmistuu alle vuodessa.

Lisätietoa koulutuksesta ja valintaperusteista:
» Ammatillinen opettajankoulutus

Ammatilliseksi erityisopettajaksi - opiskele Oulussa?

Lukuvuonna 2018–2019 tarjoamme ammatillista erityisopettajankoulutusta Oulussa. Osaamisperusteinen koulutus valmentaa ammatillisen koulutuksen erityisopettajan tehtäviin. Koulutuksen laajuus on 60 op ja se alkaa syksyllä 2018. Opinnot toteutetaan yksilöllisen aikataulun mukaisesti.

 Lisätietoa koulutuksesta ja valintaperusteista:
» Ammatillinen erityisopettajankoulutus

Hakuaika ammatillisiin opettajankoulutuksiin on 10.–30.1.2018


Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi -palvelussa (opintopolku.fi) 10.–30.1.2018. Haku on sähköinen ja se järjestetään viiden Ammatillisen opettajakorkeakoulujen yhteisenä hakuna. Valintaperusteet ovat samat kaikkien opettajakorkeakoulujen koulutuksiin. Haku päättyy 30.1. klo 15. 

Lisätietoa:
Opiskelijapalvelut
020 611 0220, opiskelijapalvelut.amok#oamk.fi (korvaa # -> @)
Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu