Haku Oamkin englanninkielisiin ja Ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuksiin tammikuussa

Julkaistu: 10.1.2018 klo 13:53

Oulun ammattikorkeakouluun (Oamk) voi hakea yhteishaussa 9.–24.1. kahteen englanninkieliseen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen sekä uuteen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. 10.–30.1. haettavana ovat Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun ammatillisen opettajan ja erityisopettajankoulutukset. Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa opintopolku.fi.

Yhteishaussa on haettavana liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtava Degree Programme in International Business sekä tekniikan ammattikorkeakoulututkintoon johtava Degree Programme in Information Technology. Aloituspaikkoja on yhteensä 80. Koulutukset järjestetään päivätoteutuksena Oulussa. Haussa olevissa koulutuksissa korostuu kansainvälisyys. Koulutukset toteutetaan englanniksi, ja osan opinnoista tai harjoittelusta voi tehdä ulkomailla. Suoritettavat tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja Bachelor-tason tutkintoja.

Oamkissa käynnistyy syksyllä 2018 uusi Education Entrepreneurship –tutkinto-ohjelma. Se yhdistää koulutuksen, yrittäjyyden sekä palvelumuotoilun ja innovoinnin. Koulutus on tarkoitettu koulutusteknologiasta (Edtech) kiinnostuneille kouluttajille, koulujen hallintohenkilöstölle, opettajille, yrittäjille sekä ammattilaisille eri teknologian ja median aloilta.

Lisätietoa englanninkielisistä koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa osoitteesta oamk.fi/english.

 

Ammatilliseksi opettajaksi tai erityisopettajaksi

Oamkin Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa haettavana ovat ammatillisen opettajan- ja erityisopettajankoulutukset.

Ammatillista opettajankoulutusta järjestetään Oulussa, Kajaanissa, Rovaniemellä, Länsi-Lapin/Koilllismaan alueella sekä verkko-opintoina. Koulutus järjestetään myös englanninkielisinä opintoina Oulussa. Opettajan pedagogiset opinnot ovat laajuudeltaan 60 opintopistettä. Opiskelu on osaamisperusteista ja opinnot etenevät yksilöllisen aikataulun mukaisesti. Aloituspaikkoja on yhteensä 220.

Ammatillinen erityisopettajankoulutus on 60 opintopisteen jatkokoulutus opettajille. Osaamisperusteinen koulutus valmentaa ammatillisen koulutuksen erityisopettajan tehtäviin. Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena ja se alkaa syksyllä 2018. Aloituspaikkoja on 20.

Lisätietoa Ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuksista saa osoitteesta oamk.fi/amok

 

Lisätietoja

englanninkieliset koulutukset
opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 050 383 8442, marita.aikio#oamk.fi (korvaa # -> @)

ammatillinen opettajankoulutus ja erityisopettajankoulutus
Opiskelijapalvelut, 020 611 0220, opiskelijapalvelut.amok#oamk.fi (korvaa # -> @)