Upeaa tanssiosaamista Oamkin Kotkantien kampuksella

Julkaistu: 13.3.2018 klo 11:26

Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajan tutkinto-ohjelman opiskelijat ja opettajat esittelevät osaamistaan Tanssia! -näytöksissä kevään aikana. Ensimmäiset näytökset ovat 14.–.15. maaliskuuta ja toiset 25.–26. huhtikuuta.

Näytöksissä esiintyvät tanssinopettajaopiskelijat sekä erikoiskoulutusluokkien oppilaat. Tanssinopettajaopiskelijat ovat suunnitelleet ja valmistaneet esitykset osana lukuvuoden opintoja yhdessä ohjaavien opettajien kanssa.

Esityksissä tullaan näkemään showtanssia, kansantanssia, balettia, soolojazzia ja paritanssia. Koreografeina toimivat muun muassa tanssinopettajat Elina Peltoperä, Outi Räsänen, Anni Heikkinen ja Hanna Poikela sekä tanssinopettajaopiskelijat Emma Kantelinen, Samu Kotilainen, Maiju Laurila, Timo Salonen, Ville Sievänen, Tiia Kerttula, Ilona Räty ja Venla Virta.

Vierailevana esityksenä nähdään kansantanssin ensikertalaisen ja kokeneen ammattilaisen yhteisesitys. Tanssitaiteilijat Hanna Poikela ja Elssa Antikainen kohtaisivat baarissa tyypin, joka ei ollut koskaan kokeillut kansantanssia, joten he päättivät laittaa tanhun viettelemään hänet. Tulos on tässä:

Tanhupuuma: ”No, eikös tää ollutkin ihan kivaa?”
Neitsyt: ”Miten mä oon voinut elää niin kauan ilman tätä?”

Esitykset Kotkantien kampuksen (Kotkantie 1, Oulu) konserttisalissa keskiviikkona 14.3 kello 18.30 ja torstaina 15.3 kello 13.00 ja 18.30.

Lippujen hinnat: 10 €, opiskelijoilta ja lapsilta 5 €.
Lippuja saa ostettua kätevästi netistä: puoti.folkjam.fi/

Lisätiedot ja lippuvaraukset:  tanssi#oamk.fi (korvaa # -> @)

Lämpimästi tervetuloa katsomaan Tanssia!