Haku Oulun ammattikorkeakouluun alkaa keskiviikkona 14.3.

Julkaistu: 13.3.2018 klo 11:57

Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika alkaa 14.3. kello 8.00 ja päättyy 28.3. kello 15.00. Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) on tarjolla 33 ammattikorkeakoulututkinnon hakukohdetta, joista kaksi on englanninkielisiä sekä kuusi ylemmän ammattikorkea­koulututkinnon hakukohdetta. Aloituspaikkoja on yhteensä reilut 1 500.

Oamk käyttää todistusvalintaa kolmessa amk-tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Osa agrologikoulutukseen, liiketalouden koulutukseen sekä konetekniikkaan hakevista ylioppilastutkinnon suorittaneista valitaan koulutukseen suoraan ylioppilasarvosanojen perusteella ilman valintakoetta.

Oamkin englanninkielisiin amk-tutkintoihin voi hakea myös kevään toisessa hakuajassa, kun osa aloituspaikoista on jaettu toiseen hakuaikaan. Tällä tavoitellaan erityisesti suomalaisia ja Suomessa asuvia ulkomaalaisia, jotka eivät ehtineet hakea tammikuussa järjestetyssä ensimmäisessä hakuajassa.

Oamkissa on ensimmäistä kertaa haussa sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkintoon johtava Terveyspalveluiden asiantuntija ja uudistaja –koulutus. Sosiaali- ja terveysala on murroksessa ja meneillään on laaja sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisprosessi. Digiajan terveyspalvelujen asiantuntijoita ja uudistajia tarvitaan yhä enemmän sosiaali- ja terveydenhuollon erilaisissa tehtävissä ja toimintaympäristöissä.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa maisteritutkintoa vastaavan kelpoisuuden. Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulututkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon, ja joilla on vähintään kolme vuotta työkokemusta. Opetus järjestetään siten, että se mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös työn ohessa.

Lue lisää AMK-koulutuksistamme täällä www.oamk.fi/fi/koulutus/amk-tutkintoon-johtava-koulutus/ ja Master-koulutuksistamme täällä www.oamk.fi/fi/koulutus/yamk-tutkintoon-johtava-koulutus/.

Yhteishaussa mukana oleviin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen hakukohteisiin haetaan yhdellä hakemuksella valtakunnallisen sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa opintopolku.fi.

Lisätietoja

Opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio
p. 050 3838 442 
marita.aikio#oamk.fi (korvaa # -> @)