Biohakkeri Teemu Arina visioi työn ja koulutuksen tulevaisuutta digitalisoituvassa maailmassa 23.11.

Julkaistu: 1.11.2017 klo 07:10

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, Oulu) 23.11. järjestettävässä Digitalisaatio – haaste vai mahdollisuus ohjaukselle? -seminaarissa pohditaan koulutusmarkkinoille ajankohtaista teemaa: miten opintojen ohjauksen kysyntä ja tarjonta kohtaavat digi- ja someaikakaudella?

Seminaarin pääpuhujana kuullaan tietokirjailija, digitalisaation asiantuntija, biohakkeri Teemu Arinaa, joka puhuu työn, koulutuksen ja hyvinvoinnin tulevaisuudesta digitalisoituvassa maailmassa. Arina on paitsi teknologia-alan sarjayrittäjä myös ainoa suomalainen, jolle on myönnetty EU:n parlamentin Leonardo-tiedepalkinto vuonna 2015.

Lisäksi kuullaan myös hankkeessa koulutettujen verkko-ohjaajien oivalluksia ohjaukseen. Tilaisuudessa julkaistaan Verkko-ohjaaja – Opas opintojen ohjaukseen sekä tieto- ja neuvontatyöhön verkossa -julkaisu, joka on verkossa kaikkien vapaasti saatavilla osana Oamkin ePooki-julkaisusarjaa.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille verkko-ohjauksesta kiinnostuneille. Seminaariin ilmoittaudutaan 9.11. mennessä osoitteessa oamk.fi/verkko-ohjaaja/loppuseminaari. Osallistua voi myös etäyhteydellä verkossa. 

Seminaari on osa vuosina 2015–2017 toteutettavaa Verkko-ohjaaja – Verkko- ja etäohjauspalvelut opintojen tukena -hanketta, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta. Hankkeen varsinaisena kohderyhmänä ovat erityisesti korkeakoulujen ohjaustoimijat: opinto-ohjaajat, opettajatuutorit, vertaistuutorit sekä opiskelija- ja hakijapalveluiden henkilöstö. Hankkeessa on kehitetty monimuotoisia, verkkoviestintävälineitä hyödyntäviä opintojen ohjauksen ja opintoneuvonnan toimintamalleja ja koulutettu ohjaustoimijoita digiohjausvälineiden käyttöön. 

Lisätietoa:

kehityspäällikkö Hanna Ylönen, 050 430 9238, hanna.ylonen#oamk.fi (korvaa # -> @)

oamk.fi/verkko-ohjaaja 
facebook.com/verkkoohjaaja1   
twitter.com/Verkko_ohjaaja      
#verkko_ohjaaja