Oulun ammattikorkeakoulun varainhankinta alkaa

Julkaistu: 5.2.2018 klo 14:56

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) aloittaa valtion vastinrahaan perustuvan varainhankintakampanjan. Poliisihallituksen arpajaishallinto on myöntänyt Oamkille keräysluvan.

Varainhankintakampanjamme teema on ”Hyvinvointia pohjoiseen Suomeen.” Kampanjan tarkoituksena on kehittää ja parantaa pohjoisen ihmisten mahdollisuuksia tulevaisuuden työmarkkinoilla. Samalla luomme alueen elinkeinoelämälle keinoja hyödyntää tieteen sovellutuksia tulevaisuuden innovaatioiden kehittämiseen.

– Jokainen lahjoitettu euro on meille tärkeä. Kampanjan lahjoituksilla tuemme uuden tiedon ja taidon kehittymistä pohjoiseen Suomeen, kertoo varainhankinnan yhteyspäällikkö Ville Kärkkäinen.

Valtio on varannut ammattikorkeakoulujen pääomittamiseen 24 miljoonaa euroa. Valtion vastinrahoitus kohdennetaan ammattikorkeakoulujen kesken suhteessa ammattikorkeakoulujen keräämään yksityiseen pääomaan. Yksittäisen ammattikorkeakoulun saama valtion vastinrahoitus on maksimissaan 4 miljoonaa euroa. Vastinrahakeräysaika on tämän vuoden loppuun.

Rahalahjoitukset ovat vastikkeettomia. Kuitenkin vähintään 10 000 euron yksittäinen lahjoitus voidaan kohdentaa tietylle koulutusalalle lahjoittajan niin halutessa.

Varainhankinnan verkkosivut: www.oamk.fi/varainhankinta

Lisätietoja:

Yhteyspäällikkö Ville Kärkkäinen, 040 545 0583, ville.karkkainen#oamk.fi (korvaa # -> @)
Rehtori Jouko Paaso, 044 556 8200, jouko.paaso#oamk.fi (korvaa # -> @)