Avoimet ovet Oulun ammattikorkeakoulussa 7.–8. marraskuuta

Julkaistu: 30.10.2018 klo 13:12 :: Tiedotteet medialle

Järjestämme Avoimet ovet Kontinkankaan ja Kotkantien kampuksillamme 7.–8.11.2018. Avoimet ovet järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Esittelemme koulutustarjontaamme ja kerromme, millaista on opiskelu Suomen yhteisöllisemmässä ja Pohjois-Suomen vetovoimaisimmassa korkeakoulussa. Kerromme myös, milloin ja miten meille voi hakea opiskelemaan ja millaisiin ammatteihin voi työllistyä.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville, mutta muutkin toiminnastamme ja ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Kontinkankaan kampuksella (Kiviharjuntie 4) on esillä sosiaali- ja terveysalan koulutuksemme. Päivien aikana pääsee tutustumaan erilaisiin sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristöihin, joissa harjoitellaan esimerkiksi tehohoitopotilaan tai röntgeniin tulevan asiakkaan hoitoa.

Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1) esittelemme kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan ja tekniikan alan koulutuksemme. Kotkantien kampuksella voi vierailla eri laboratorioissa sekä kulttuurialan  opetus- ja harjoitustunneilla. Aulassa on agrologiopiskelijoidemme järjestämä Lähiruokatori, jossa on myynnissä paikallisia tuotteita.

Molemmilla kampuksilla on mukana myös avoin ammattikorkeakoulu, joka on myös hyvä väylä ammattikorkeakouluun.

Avoimille oville on ilmainen bussikuljetus Oulun yliopistolta, jossa on samanaikaisesti Abipäivät. Bussi lähtee tasatunnein Oulun yliopistolta kello 9–13 välisenä aikana. Bussissa on opiskelijamme, jotka ohjaavat oppilaat oikealle kampukselle. Bussi kiertää Kontinkankaan ja Kotkantien kampuksen kautta takaisin yliopistolle

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman sivut ja aikataulut: oamk.fi/avoimetovet

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, 050 569 3565, anne-maria.haapala#oamk.fi (korvaa # -> @)