Suomalainen koulutusvienti tuo ostajia Ouluun - Arctic Education Forum Oulussa ja Iso-Syötteellä 30.11.–3.12.

Julkaistu: 30.11.2018 klo 08:43 :: Tiedotteet medialle

PINO Network järjestää koulutusviennin parissa ensimmäinen kansainvälisen seminaarin, joka pureutuu tarkasti suomalaiseen opetukseen sen kaikilla eri tasoilla. Maailmalla suurta kiinnostusta herättäneen suomalaisen opetuksen lisäksi ulkomaisille vieraille esitellään PINO Networkin yrityskumppanit sekä vieraillaan eri kouluissa ja oppilaitoksissa. Jotta seminaari olisi myös nimensä mukaisesti arktisesti ikimuistoinen ja Suomen poikkeuksellisen vetovoimainen luonto pääsisi oikeuksiinsa, osa seminaarista toteutetaan Iso-Syötteellä. Pudasjärvellä vieraillaan niin tunturikoulussa kuin upealla hirsikampuksella.

Matchmaking tuo yhteen yritykset ja koulutusalan ammattilaiset

Seminaari huipentuu Oulussa, jossa ohjelmassa on oppilaitosvierailujen lisäksi matchmaking -tapahtuma. Tuolloin vieraat tapaavat PINO-verkoston yritysten edustajia ja tutustuvat suomalaiseen koulutusvientitarjontaan tarkemmin. Tällä hetkellä tapahtumaan on ilmoittautunut yli 30 osallistujaa mm. Kiinasta, Arabi-Emiraateista, Intiasta ja Sveitsistä sekä Grönlannista.

Mediatilaisuus

Mediaa kutsutaan paikalle:

Sunnuntaina 2. joulukuuta. klo 10.45, Hiukkavaaran monitoimitalolle osoitteeseen Tahtimarssi 1. Maanantaina 3. joulukuuta. klo 9.00–12.00. Matchmaking-tilaisuuteen Radisson Blu, Oulu hotellille.

Lisätietoa verkoston toiminnasta ja Arctic Education Forum -tapahtumasta:

Projektipäällikkö Jussi Haukkamaa
040 1955446
jussi.haukkamaa#oamk.fi (korvaa # -> @)
www.pinonetwork.fi

 Liitetiedostot
rivityyppi Nimi Koko
mediatiedote_arcticeducationforum_1.pdffileicon[.pdf] mediatiedote_arcticeducationforum_1.pdf 178 KB