Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun haussa tarjolla opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutusta

Julkaistu: 7.1.2019 klo 09:01 :: Tiedotteet medialle

Oulun ammattikorkeakoulun Ammatillisen opettajakorkeakoulun (Amok) haussa on tarjolla ammatillisen opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukset. Hakuaika koulutuksiin on 8.–29.1.2019.

Ammatillisen opettajan 60 opintopisteen laajuinen koulutus on tarjolla suomeksi, englanniksi ja ensimmäistä kertaa pohjoissaameksi. Koulutusta järjestetään suomeksi Oulussa, Kajaanissa, Rovaniemellä, Länsi-Lapin alueella sekä verkko-opintoina. Englanninkieliset opinnot järjestetään Oulussa. Pohjoissaamenkielisen opetuksen aloitustapaaminen järjestetään Inarissa, jonka jälkeen opiskelu toteutetaan pääsääntöisesti webinaarien kautta. Aloituspaikkoja ammatillisessa opettajankoulutuksessa on yhteensä 220.

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus on 60 opintopisteen jatkokoulutus opettajille. Ammatilliset opinto-ohjaajat voivat toimia ammatillisten oppilaitosten, aikuisoppilaitosten sekä ammattikorkeakoulujen opinto-ohjauksen ja uraohjauksen tehtävissä. Koulutus antaa kelpoisuuden myös peruskoulun ja lukion opinto-ohjauksen tehtäviin. Koulutuskielenä on suomi. Aloituspaikkoja on 20.

Lisätietoja:

Pia Oikarinen
Opiskelijapalvelupäällikkö, Ammatillinen opettajankoulutus
050 522 1387?
pia.oikarinen#oamk.fi (korvaa # -> @)

oamk.fi/amok