Arktiset Askeleet -lastentanssitapahtuman teokset on valittu

Julkaistu: 18.1.2018 klo 13:20

Valtakunnallisen Arktiset Askeleet -lastentanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 22.–25.3.2018 Oulussa järjestettävään katselmukseen 41 taidokasta, mieleenpainuvaa, erilaista ja elämyksellistä teosta. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille tanssin harrastajille tarkoitetun tanssitapahtuman esiraatiin osallistui 117 teosta ympäri Suomea.

Valitut teokset tulevat Kuopiosta, Turusta, Espoosta, Oulusta, Imatralta, Lappeenrannasta, Limingasta, Helsingistä, Jyväskylästä, Klaukkalasta, Muuramesta, Ylöjärveltä, Haukiputaalta, Kuusamosta, Tampereelta, Kajaanista, Vantaalta, Ylivieskasta, Porista ja Savonlinnasta. Arviointiraati koostui tanssin ammattilaisista ja tanssinopettajaopiskelijoista.

Arktiset Askeleet on ensisijaisesti tanssikasvatuksellinen tapahtuma, jossa tanssin kentän laaja-alaisuus on nähtävillä kattavasti. Tapahtumaan valittiin tälläkin kertaa monipuolisesti erilaisista lähtökohdista tehtyjä tanssiteoksia. Arktiset Askeleet -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Oulun läänin Tanssialan Tuki ry.

Lisätietoa:

Tapahtuman johtaja Liisa Kontturi-Paasikko, 050 443 1011, liisa.kontturi-paasikko#oamk.fi (korvaa # -> @)
Tapahtumatuottaja Jutta Kotala, 044 958 7601, jutta.kotala#oamk.fi (korvaa # -> @)