Avoimet ovet Oulun ammattikorkeakoulussa 7.–8.11.

Julkaistu: 20.9.2018 klo 14:36 :: Tulevat tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan Pohjois-Suomen yhteisöllisempään korkeakouluun! Meillä on avoimet ovet Kontinkankaan ja Kotkantien kampuksillamme 7.–8.11. kello 9–15. Esittelemme koulutustarjontaamme ja kerromme, millaista on opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa ja millaisiin ammatteihin voit työllistyä. Kuulet myös, milloin ja miten voit hakea meille opiskelemaan. Tule löytämään oma alasi!

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti lukiolaisille tai ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville, mutta muutkin toiminnastamme ja ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Kontinkankaan kampuksella on esillä sosiaali- ja terveysalan koulutuksemme. Pääset tutustumaan erilaisiin sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristöihin, joissa harjoitellaan esimerkiksi tehohoitopotilaan tai röntgeniin tulevan asiakkaan hoitoa.

Kotkantien kampuksella esittelemme kulttuurin, liiketalouden, luonnonvara-alan ja tekniikan alan koulutuksemme. Voit vierailla eri laboratorioissa sekä opetus- ja harjoitustunneilla. Näet esimerkiksi, miten uutislähetys tehdään ja mitä on painettava älykkyys. 

Molemmilla kampuksilla on mukana myös avoin ammattikorkeakoulu, joka on myös hyvä väylä ammattikorkeakouluun.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa päivistä: oamk.fi/avoimetovet

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Marjo Sormunen, 040 826 3889, marjo.sormunen#oamk.fi (korvaa # -> @)