Avanto on uusi yrityshautomo

Julkaistu: 29.11.2017 klo 15:20

Oamkin yrityshautomotoiminta on uudistunut. Henkilöstön ja opiskelijoiden liikeideoiden kehittäminen tapahtuu nykyään Avanto-toimintojen alla yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Avannossa on kaksi valinnaista ohjelmaa, joista voit valita toisen tai molemmat.

Avanto-yrityshautomossa valmennus perustuu liikeidean pohjalta räätälöityyn suunnitelmaan, jossa työskennellään valmentajien kanssa. Valmentajasi ovat Oulun ammattikorkeakoulun tai Oulun yliopiston henkilöstöä. Työskentelykieli voi olla suomi tai englanti. Voit aloittaa milloin tahansa ja työskentely tapahtuu oman aikataulusi mukaisesti.

Avanto-ideakiihdyttämö on 6-8 viikon ohjelma, joka toteutetaan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Ideakiihdyttämössä työskennellään workshopeissa, joissa käsitellään liiketoiminnan kehittämisen kannalta keskeiset osa-alueet. Työskentelykieli on pääsääntöisesti englanti. Opiskelijat saavat ohjelmasta 3-10 opintopistettä. Myös Oamkin henkilöstö on ideakiihdyttämöön tervetullut. 

 – Avanto on matalan kynnyksen paikka. Meille ei tarvitse tulla valmiin yritysidean kanssa. Me autamme kehittämään ja tutkimaan ideaa eteenpäin, kertoo projektipäällikkö Terho Jylhälehto.

Lue lisää: www.avantoaccelerator.com 

Lisätietoja:

Jukka Köngäs, jukka.kongas#oamk.fi (korvaa # -> @), 040 583 6465 
Terho Jylhälehto, terho.jylhalehto#oamk.fi (korvaa # -> @), 050 525 1319