Digiope-erikoistumiskoulutus (30op) alkaa Oulussa ensi syksynä!

Julkaistu: 21.3.2018 klo 09:07 :: Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Oletko innostunut työelämälähtöisten digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämisestä? Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin! 

Digiope-erikoistumiskoulutuksen tavoite on lisätä oppilaitosten pedagogista asiantuntemusta työelämälähtöisten digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämisessä vahvistamalla koulutukseen osallistuvien erityisosaamista. Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä pitkäkestoisia koulutuksia.  

Koulutus toteutetaan henkilökohtaiseen oppimissuunnitelmaan pohjaavana joustavana toteutuksena, jossa sovelletaan monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja toimintamuotoja, mm. webinaareja, lähipäiviä, verkkotyöskentelyä, caseja, itsenäistä työskentelyä ja osaamismerkkien tekemistä. Koulutus tapahtuu osittain avoimissa ympäristöissä sosiaalisen median ilmaispalveluita hyödyntäen.

Kohderyhmänä koulutuksessa ovat ammatilliset opettajat, ammatillisen opettajan tehtävässä toimivat ja muu oppilaitosten henkilöstö. Edellytyksenä ovat hyvät tvt-opetuskäytön perustaidot. Koulutuksen hinta on 500 €/osallistuja (alv 0 %) ja osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä koulutuksen alkaessa.

Koulutusmoduulit

Koulutus koostuu neljästä moduulista, jotka sijoittuvat ajalle 10/2018 - 5/2019. Koulutuksen tarkempaan sisältöön ja aikatauluihin pääset tutustumaan täällä.

Moduuli 1: Tulevaisuuden työelämä ja koulutus 2 op
Moduuli 2: Oppimisprosessin ohjaaminen digitaalisissa ympäristöissä 15 op
Moduuli 3: Medialukutaito 3 op
Moduuli 4: Toimintakulttuurin kehittäminen 10 op

Ennakkowebinaari järjestetään 18.4. klo 14.00. Webinaarissa tutustut koulutuksen sisältöihin, tapaat kouluttajia ja voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista. Lisäksi webinaarissa tarjotaan myös vinkki siihen, miten voit suunnitella ja toteuttaa hakuprosessiin kuuluvan videotehtävän.

Lue lisää Digiope-koulutuksesta ja hae mukaan.