Alumni

 

Oamk<3Alumnit

Oamkin alumnina olet eturivissä

Oamkin alumnitoiminnan tarkoituksena on auttaa yli 20 000 Oamkista valmistunutta alumnia menestymään työelämässä sekä hyödyntää heidän kokemustaan ja osaamistaan Oamkin koulutuksessa ja tutkimuksessa.

Oamkin alumnitoiminta tarjoaa valmistuneille opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa verkostojaan sekä pitää yhteyttä entiseen opinahjoon, opettajiin ja opiskelutovereihin. Alumnina voit ylläpitää ja kehittää osaamistasi työelämässä koulutuksilla, joita tarjoamme. Järjestämme vuosittain alumneille suunnattuja tapahtumia. Lisäksi viihtyisistä vapaa-ajan tapahtumista ja verkostoitumisesta vastaa Oamkin Alumnit ry, jonka kanssa teemme aktiivista yhteistyötä.

 

Alumnitoiminnan kautta saat

– Tietoa jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksista
– Kutsut alumni- ja verkostoitumistapahtumiin
– Mahdollisuuden kertoa työstäsi ja opinnoistasi vierailevana luennoitsijana
– Yhteyden opiskelijoihin, jotta voit tarjota heille mahdollisia opinnäytetöitä, harjoittelupaikkoja tai projekteja
– Kontaktit laajaan verkostoon, jossa on eri alojen asiantuntijoita
– Mahdollisuuden kehittää Oamkin koulutusta ja toimintaa

 

alumnikuvat2.jpg

Uusia Master-koulutuksia  - haku alkaa syyskuussa

Oamkissa alkaa tammikuussa 2019 kolme uutta Master- eli ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, joista kaksi on englanninkeilisiä. Tekniikan alan koulutukset ovat Master´s degree programme in Printed Intelligence, Master´s degree programme in Water and Environmental Management sekä Autoalan tutkinto-ohjelma.

Oamkissa aletaan ensimmäisenä Suomessa kouluttamaan painettavan elektroniikan mastereita, sillä vastaavaa koulutusta ei ole muissa korkeakouluissa. Hakuaika uusiin koulutuksiin on 5.–19.9.2018.

 

alumnikuvat3.jpg

Alumnitoiminta luo aktiivisen yhteistyöverkoston alumnien, opiskelijoiden, alumniyhdistyksen ja koulutuksen kehittäjien välille. Yhteistyössä syntyy loistava väylä työelämäyhteistyöhön ja työelämän tarpeet kehittävät koulutustamme. Alumnitoiminta edistää myös Oamkin koulutuksen tunnettuutta.

Puhujapankki

Tule mukaan alumnipuhujapankkiimme. Tämän pankin kautta opettajamme voivat etsiä sopivia puhujia kursseille, tapahtumiin, seminaareihin sekä koulutuksiin. Aikataulut ja aiheet katsotaan aina tapauskohtaisesti.

Mentorointi

Onko sinulla syvempää osaamista ja kokemusta omalta alastasi? Haluatko auttaa opiskeljoitamme eteenpäin tulevalla urallaan? Tule mukaan Oamkin alumnimentori-toimintaan. Alumnimentori on joko opiskelijaryhmän tai yksittäisen opiskelijan kirittäjä, joka auttaa osaamisen siirtymistä seuraavalle tasolle.

Verkostoituminen

Alumnitoiminta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden laajentaa omia verkostoja ja tavata uusia eri alojen ammattilaisia. Tule mukaan alumnitapahtumiin ja lisää alumnitietosi myös LinkedIn-palveluun.

Jaamme LinkedIinissä tietoa koulutuksistamme, asiantuntija-artikkeleita sekä uutisia.

Kehitä ammattitaitoasi

Oletko kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi eteenpäin? Erikoistumis- ja täydennyskoulutus on erinomainen tapa vahvistaa omaa osaamista. Järjestämme useita koulutuksia vuosittain yhdessä työelämän kanssa. Ammatillinen opettajakorkeakoulu puolestaan antaa mahdollisuuden suunnata uraa myös opettamisen puolelle.

Kuulemme mielellämme, millaisia täydennys- tai lisäopintotoiveita sinulla on meille.

Vuoden alumni

Oamk valitsee joka vuosi Vuoden alumnin yhdessä alumniyhdistyksen kanssa. Vuoden alumni on toiminnallaan luonut positiivista kuvaa ammattikorkeakoulusta. Vuoden alumni on edustustehtävä, joten hänet kutsutaan seuraavan vuoden ajan kunniavieraana Oamkin tilaisuuksiin. Hän voi olla mukana opiskelija- ja alumnirekrytoinnissa sekä lehtijutuissa. Vuoden alumni toimii alumniyhdistyksen ja Oamkin edustajana. 

 

Vuoden 2017 alumni: Ville Mankkinen

Ville Mankkinen on monipuolinen musiikin ammattilainen. Hän on positiivinen, kannustava, työteliäs ja esimerkillisen päättäväinen siinä, mitä tekee. Ville on johtanut useita sinfoniaorkestereita kotimaassa ja ulkomailla. Kemin kaupunginorkesterin intendenttinä hän tarjoaa harjoittelupaikkoja Oamkin musiikin opiskelijoille. Ville arvostaa Oamkista saamaansa koulutusta, ja hän on pitänyt yhteyttä entiseen korkeakouluunsa. Ville on tärkeä Oamkin yhteistyökumppani.

Mankkinen.jpg

Vuoden alumni 2016: Liisa Konttuuri-Paasikko / Vuoden alumni 2015: Asmo Saloranta / Vuoden alumni 2014: Mikko Sortti / Vuoden alumni 2013: Rita Porkka / Vuoden alumni 2012: Joni Pakanen / Vuoden alumni 2011: Teemu Vähä / Vuoden alumni 2010: Tony Manninen / Vuoden alumni 2009: Sanna Hirvaskari

alumnikuvat5.jpg

Oulun ammattikorkeakoulun Alumnit ry on Oamkista valmistuneiden ja siellä työskentelevien oma yhdistys, joka on toiminut vuodesta 2004. 

Yhdistys järjestää säännöllisesti tilaisuuksia ja illanviettoja, jotka edistävät alumnien yhteydenpitoa. Yhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä Oamkin ja sen opiskelijakunta OSAKOn sekä työelämän sidosryhmien kanssa.

Kun liityt jäseneksi, saat mahdollisuuden osallistua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja pääset verkostoitumaan muiden alumnien kanssa. Liittyminen on ilmaista. Tutustu yhdistykseen ja tule mukaan verkostoitumaan!

 

 

alumnikuvat4.jpg

 

Liity alumniksi tästä.

Haluatko olla mukana suunnittelemassa tulevia tapahtumia ja koulutuksia? Haluatko järjestää alumneille tapahtumia yrityksessäsi? Haluatko puhumaan opiskelijoille?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin viemme asian maaliin.
Lisätietoa alumniasioista:
alumnit@oamk.fi 

Yhteyspäällikkö Ville Kärkkäinen
Viestintäasiantuntija Marjo Sormunen