Alumniyhdistys

Oamkin Alumnit -yhdistys toivottaa kaikki Oamkista valmistuneet lämpimästi tervetulleeksi yhdistykseen. Yhdistyksen jäsenenä säilytät yhteyden Oamkiin ja opiskelukavereihisi sekä tapaat uusia ihmisiä. Järjestämme vuosittain tilaisuuksia ja illanviettoja, jotka edistävät alumnien yhteydenpitoa. Toimimme tiivissä yhteistyössä Oamkin ja sen opiskelijakunta OSAKOn sekä työelämän sidosryhmien kanssa.

Hallitus 2018

Hallitukseemme kuuluu puheenjohtaja sekä 5–15 jäsentä, jotka valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa kalenterivuodeksi kerrallaan. Pyrimme saamaan hallitukseen edustuksen kaikilta koulutusaloilta. Varsinaisten jäsenten lisäksi hallitukseen kuuluu Oamkin edustaja. OSAKOn edustajalla on kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matti Haarala, puheenjohtaja

Olen hyvinvointiteknologian insinööri. Olen ollut mukana alumnitoiminnassa usean vuoden ajan. Vuodesta 2018 luotsaan alumnihallitusta puheenjohtajana.

 

 

 

 

 

Markus Mäkitalo, varapj.

Olen liiketalouden tradenomi. Haluan kehittää alumnitoimintaa ja koko Oamkin yhteisöllisyyttä. Opiskelija-aktiivina tutustuin useisiin eri alojen opiskelijoihin ja Oamkin henkilökuntaan - olen kokenut koko Oamkin minun yhteisönäni. Olen toiminut Oamkissa ja opiskelijakunta OSAKOssa vuodesta 2010. Olen myös Oulun ammattikorkeakoulun hallituksen jäsen.

 

 

Jenni Holländer

Valmistuin Oamkista vuonna 2015 puutarhatalouden hortonomiksi. Tällä hetkellä olen ruotsinkielisessä päiväkodissa töissä sekä opiskelen varhaiskasvatusta yliopistolla. Lähdin mukaan alumnitoimintaan, koska supersosiaalisena  tyyppinä en osannut kieltäytyä mukaan pyydettäessä. Toiminta kiinnostaa myös erityisesti tässä murrosvaiheessa jota eletään mm. Linnanmaalle muuton myötä. Eikä alumnituttuja voi olla koskaan liikaa!

 

Suvi Holopainen

Aloitin opintoni Oamkissa vuonna 2008 ja valmistuin vuonna 2012 tietojenkäsittelyn tradenomiksi. Lähdin mukaan alumnitoimintaan, koska halusin kehittää toimintaa ja mukana on niin huippua porukkaa!

 

 

 

 

Timo Härö

Valmistuin Oamkista tietojenkäsittelyn tradenomiksi 2013. Aloitin opiskelut töiden lomassa 2006. Olen ollut myös valmistumisen jälkeen työllistettynä ICT-alalla. Tällä hetkellä työskentelen yhdellä Suomen suurimmista operaattoreista. Alumnitoiminnan hallituksessa olen mukana kolmatta vuotta. Hallituksessa pääsen vaikuttamaan asioihin unohtamatta rentoa hauskanpitoa!

 

 

Anne-Mari Kivinen

Suoritin pedagogiset opinnot Oulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa ja pätevöidyin opettajaksi vuonna 2014. Tällä hetkellä toimin informaatikkona Oulun yliopiston kirjastossa. Elämäni polut ovat ristenneet monin eri tavoin Oamkin kanssa sekä vapaa-ajan että työn puitteissa. Minusta onkin tullut varsinainen Oamk-fani! Alumniporukka on aivan mahtavaa ja toimintaan pääsee todella helposti mukaan.

 

 

Essi Lassila

Valmistuin sairaanhoitajaksi Oamkista vuoden 2016 elokuussa, ja opiskelen tällä hetkellä  terveydenhoitajaksi. Lähdin mukaan alumnitoimintaan, koska uskon hyvän alumniverkoston auttavan niin aloittavaa kuin valmistuvaakin opiskelijaa löytämään opiskelemansa alan parhaat puolet.

 

 

 

Juho Paaso-Rantala

Valmistuin kuvallisen viestinnän medianomiksi keväällä 2016, ja olen siitä pitäen työskennellyt graafisena suunnittelijana ja web-kehittäjänä digitoimisto MeKiwillä. Olen erikoistunut videopelien kehittämiseen ja konseptitaiteeseen. Lähdin alumnitoimintaan mukaan, koska koulutuksen kehittäminen on aina ollut lähellä sydäntä. Alumneilla on mielestäni oivallinen tilaisuus auttaa siirtymistä työelämään.

Laita viestiä tai nykäise hihasta, jos herää kysyttävää pelialasta, visuaalisesta suunnittelusta, virtuaalitodellisuudesta tai todellisuuden luonteesta!

Liity yhdistykseen

Täytä lomake.

Yhteystiedot

Oamkin Alumnit ry
Kajaanintie 32 D 61
90130 Oulu
040 575 2434
alumni@oamk.fi

Alumnien blogi