Hallitus

Hallitukseemme kuuluu puheenjohtaja sekä 5–15 jäsentä, jotka valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa kalenterivuodeksi kerrallaan. Pyrimme saamaan hallitukseen edustuksen kaikilta koulutusaloilta. Varsinaisten jäsenten lisäksi hallitukseen kuuluu Oamkin edustaja. OSAKOn edustajalla on kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Jäsenet 2017

Timo Pieti, puheenjohtaja

image001.jpg

Valmistuin Oamkista hyvinvointiteknologian insinööriksi keväällä 2012. Opiskeluni kävin vaihdossa Itävallassa Grazissa ja vaikutin opiskelijatoiminnassa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Valmistumisen jälleen olin töissä Oamkilla 1,5 vuotta vastaten luonnonvara-alan opintohallinnosta. Samalla suoritin työnohessa matkalla ammattitaitoiseksi esimieheksi- ja mobiiliohjelmoinnin -ammattilliset erikoistumisopinnot. Lähitulevaisuudessa minulla on tarkoituksena suorittaa Yamk-tutkinto.

Viimeiset kolme vuotta olen töissä Codemate Oy -nimisessä yrityksessä. Työpäivät suurimmaksi osaksi menee kehittäen erilaisia Android-, iOS- ja Windows Phone -sovelluksia asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Oamkin koulutuksen kehittämiseen osallistun vielä aktiivisesti mm. tutkinto-ohjelmatiimin ja sisäisten auditointien kautta.

Alumnitoiminta Oamkissa tuo parhaimmillaan eri alojen toimijat yhteen ja mahdollistaa verkostoitumisen. Olen nyt viidennettä vuotta hallituksessa ja kolmas vuosi puheenjohtajana. Vuosien varrella olen saanut tutustua monenlaisiin persooniin ja pyrin tuomaan alumnitoimintaa lähemmäksi opiskelijoita sekä kiinteäksi osaksi Oamk-yhteisöä. 

Matti Haarala

Olen nuorekas vastavalmistunut hyvinvointiteknologian insinööri. Tällä hetkellä olen töissä IT-alan firmassa. 

Jenni Holländer

Valmistuin Oulun ammattikorkeakoulusta puutarhatalouden koulutusohjelmasta hortonomiksi alkuvuodesta 2015.

Palo on aina ollut kuitenkin sosiaali-ja terveysalalle. Opiskelinkin itselleni opinnäytetyöprosessin ohella perhepäivähoitajan tutkinnon. Tällä hetkellä työskentelen ruotsinkielisessä päiväkodissa Oulussa. Töihin juoksen joka aamu ilolla (liian lyhyt matka töihin aiheuttaa kiirettä)! 

Alumnitoimintaan lähdin mukaan siksi, koska haluan kehittää Oamkin ja alumnien yhteistyötä mm. tänä Linnanmaalle muuton murroksen aikana. 

Tuula Ijäs

Toimin Oamkissa tietojenkäsittelyn lehtorina. Elämänikäisen oppijan urallani yksi tärkeistä etapeista on ollut valmistuminen tietojenkäsittelyn tradenomiksi vuonna 2002 tuosta samaisesta paikasta, missä nyt olen uraani luonut. Lisäksi olen Oamkissa tehnyt myös pedagogiset opintoni.

Alumneihin liityin mukaan ihan omasta uteliaisuudestani sen toimintaa ja toiminnan kehittymistä kohtaan sekä mahdollisuudesta verkostoitua eri alojen toimijoihin. Hallitukseen mukaan lähtemisessäni iso osuus on myös sillä, että tällä hetkellä toimin tietojenkäsittelyn koulutusten työelämäyhteistyökoordinaattorina. Tehtäviini siis kuuluu muun muassa saattaa yhteen opiskelijoita, henkilökuntaa ja erilaisia työelämälähtöisiä toimeksiantoja. Alumnitoiminnassa mukana ollessani voin toivottavasti yhä enemmän levittää ympärilleni sanomaa kaikesta siitä monipuolisesta toiminnasta, mitä opiskelijamme ja henkilökuntamme voivat yhdessä työelämän kanssa tehdä ja myös mahdollisesti rakentaa pitempiaikaista yhteistyötä useammankin yrityksen ja organisaation kanssa.

Suvi Holopainen

image006.png

Olen valmistunut keväällä 2012 tietojenkäsittelyn tradenomiksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Saman vuoden syksyllä aloin opiskella peliohjelmointia verkkokoulutuksena. Koulutus oli järjestetty OSAOn toimesta ja virallinen tutkintonimike on tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, peliohjelmointi. Ammattitutkinnon sain keväällä 2014. Tällä hetkellä en ole työelämässä vaan kotiäitinä.

Alumnihallitukseen lähdin, koska toiminta kiinnostaa minua ja olen innokas kehittämään toimintaamme. Hallituksessa olen nyt kolmatta vuotta. Eniten toivon verkostoitumisen parantamista sekä mukavia tapahtumia. 

Timo Härö

Valmistuin Oamkista tietojenkäsittelyn tradenomiksi 2013. Aloitin opiskelut töiden lomassa 2006. Olen ollut myös valmistumisen jälkeen työllistettynä ja yhteensä tähän mennessä kaiken kaikkiaan työkokemusta on kertynyt ICT-alalla 17 vuotta. Tällä hetkellä työskentelen yhdellä Suomen suurimmista operaattoreista.

Alumnitoiminnan hallituksessa olen mukana toista vuotta ja syy miksi näin on päästä vaikuttamaan asioihin yhdessä unohtamatta rentoa hauskanpitoa!

Kirsi Kärkkäinen

Olen Kirsi, 24-vuotias lähes palajasjalakainen oululainen. Valmistuin sairaanhoitajaksi hoitotyön koulutusohjelmasta elokuussa 2015. Olen siitä asti ollut töissä OYSissa leikkausosastolla leikkaussairaanhoitajana. Harrastuksiini kuuluvat koiran kanssa touhuaminen, jooga ja ulkoilu. Alumnitoimintaan lähdin mukaan, sillä olen ollut aikaisemmin opiskeluaikana yhdistysaktiivi ja halusin taas päästä mukaan johonkin samanhenkiseen porukkaan :)

Essi Lassila

Olen 22-vuotias nainen Oulusta. Valmistuin sairaanhoitajaksi 2016 ja lähes heti sen jälkeen minut houkuteltiin mukaan alumnitoimintaan. Tällä hetkellä opiskelen terveydenhoitajaksi Oamkissa. 

Niina Lundbom

Olen hyvinvointiteknologian insinööri vm. 2012 ja tällä hetkellä työskentelen hoitoalalla. Terveys ja teknologia kiinnostaa. Alumneissa olen pyörinyt ja puuhastellut muutaman vuoden, koska entisiä oamkilaisia nyt vaan on niin mukava nähdä.

Toni Mustonen

Olen valmistunut Oamkista kone- ja tuotantotekniikan insinööriksi keväällä 2011. Alumneihin liityin heti valmistumisen yhteydessä ja olen nyt toista vuotta alumnien hallituksessa. Muihin harrastuksiin kuuluu talvisin lumilautailu ja kesäisin frisbeegolf. 

Markus Mäkitalo

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, tarkemmin johtaminen ja organisaatiot, on opiskelupaikkani. Olen entinen Oamkin työntekijä ja sitä kautta mukana Alumnit ry:ssä. Olen toiminut Oamkissa ja opiskelijakunta OSAKOssa vuodesta 2010. Luottamustoimia on ollut useita, muun muassa OSAKOn hallituksen puheenjohtaja ja ammattikorkeakoulun hallituksen jäsen. 

Toimin tällä hetkellä Alumnit ry:n hallituksessa varapuheenjohtajana. Lähdin toimintaan mukaan kehittämään alumnitoimintaa ja Oamkin yhteisöllisyyttä. Opiskelija-aktiivina olen tutustunut useisiin eri alojen opiskelijoihin ja Oamkin henkilökuntaan ja siksi kokenut koko Oamkin minun yhteisönäni. 

Henna Ojalehto

Olen valmistunut sosionomiksi Oamkista kesällä 2013. Jo ennen valmistumista ja edelleen työskentelen lasten ja nuorten parissa. Oamkin alumnien hallituksessa olen ollut vuodesta 2014. Mukaan lähdin, koska halusin tutustua alumneihin myös muilta aloilta ja mielestäni alumneja pitäisi hyödyntää koulutusohjelmissa nykyistä enemmän. 

Daniel Wallenius, varapuheenjohtaja

image007.jpg

Olen valmistunut viestinnän koulutusohjelmasta medianomiksi vuosina 2012 (journalismi) ja 2014 (mediatuottaminen). Jo opintojen aikana pyrin aktiivisesti mukaan järjestötoimintaan ja olin muun muassa Oamkin kulttuurialan opiskelijoiden puheenjohtaja vuonna 2011. Syksyllä 2016 palasin opiskelemaan Oamkiin jo kolmatta kertaa, tällä kertaa kulttuurituottamisen ja luovan talouden master-ohjelmassa.

Opintojen ohella työskentelen toimittajana. Vapaa-ajalla luen, kirjoitan, matkustelen, tanssin, teen harrastajateatteria ja valokuvaan autiotaloissa.

Marisa Ylisuutari

image011.jpg

Olen valmistunut Oamkista kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomiksi vuonna 2011. Valmistumiseni jälkeen jatkoin vielä opintoja Oulun yliopistossa, josta valmistuin filosofian maisteriksi vuonna 2016.

Alumniyhdistyksen järjestämässä tapahtumassa kävin ensimmäistä kertaa vuonna 2012 ja jäin heti koukkuun. Alumnitoiminnassa minua kiinnostavat verkostoituminen muihin Oamkista valmistuneisiin, erilaiset tapahtumat ja työelämäyhteistyö opiskelijoiden kanssa. Yhdistyksen hallituksessa olen toiminut keväästä 2014 lähtien.