Avoimet työpaikat

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakeen saat avattua  Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikkekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Organisaatiokuvaus

Oulun ammattikorkeakoulu on noin 9000 opiskelijan ja noin 600 työntekijän muodostama korkeakouluyhteisö. Toimintamme kulmakiviä ovat kehittymishalukkuus, tuloksellisuus, työelämäkumppanuus ja yhteisöllisyys. 

Painoalamme ovat terveyttä ja hyvinvointia edistävät palvelut ja teknologia, energiatehokas rakentaminen pohjoisiin olosuhteisiin, monialaiset liiketoiminta- ja yrittäjävalmiudet sekä uudistuva ammattikorkeakoulun opettajuus ja opettajankoulutus.

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen:Laboratorioinsinööri, Auto- ja työkonetekniikka

Hakemus jätettävä ennen 01.06

Tehtävänimike: Laboratorioinsinööri, Auto- ja työkonetekniikka
Osasto: Konetekniikka
Tiimi: Konetekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.8.2019

Laboratorioinsinöörin tehtävään kuuluu Oulun ammattikorkeakoulun auto- ja työkonetekniikan laboratorioiden ylläpito- ja kehittämistehtävät, opetustehtäviä sekä tki-toiminta yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakijalta edellytetään vähintään vuoden mittaista alan työkokemusta, B-ajokorttia, hyviä valmiuksia auto- ja työkonetekniikan opettamiseen sekä opiskelija- ja sidosryhmäyhteistyöhön suomen ja englannin kielellä.

Arvostamme analyysi-, testaus- ja kehittämiskokemusta sähkö- ja polttomoottoreista, koritekniikasta sekä huolto- ja korjaamotoiminnasta. Katsomme eduksi kokemuksen projekti- ja hanketoiminnasta, mikä antaa valmiuksia tki-toimintamme kehittämiseen.

Lisätiedot:

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen (ammattikorkeakoulu) mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutus- ja tki-johtaja Jukka Säkkinen puh. 050 595 7951, s-posti: jukka.sakkinen@oamk.fi ja lehtori Janne Ilomäki puh. 050 4301344, s-posti: janne.ilomaki@oamk.fi.

Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika

Täytä hakulomake