Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -työpaja 29.9.2017

Julkaistu: 30.8.2017 klo 16:12

 

Terwa-akatemia-hanke ja Suomen Yrittäjät ry järjestävät yrittäjyystaitojen ja pedagogiikan uudistamiseen tähtäävän työpajan, joka on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille opettajille.  

Yrittäjyystaidot ja pedagogiikan uudistaminen pe 29.9.2017

Työpajat tarjoavat mahdollisuuden kehittää opetusmetodeja ja työelämäyhteistyötä yhdessä yritysten kanssa. Voit osallistua molempiin tai toiseen – valintasi mukaan. Koulutus on maksuton ja suunnattu toisen ja korkea-asteen opettajille.

Koulutus järjestetään Oamkin Kotkantien kampuksen Business Kitchen tiloissa (Kotkantie 1, Oulu, 1. krs C-siipi). 

YRITTÄJYYSTAIDOT KLO 8.30–11.30

  • Yrittäjyystaidot on tärkeä osa korkea-asteelta valmistuvan osaamista. Yrittäjyystaidot auttavat navigoimaan tulevaisuuden työssä, niin työntekijänä kuin yrittäjänä.
  • Työpajassa opettajat ja yritykset perehtyvät yhdessä yrittäjyystaitoihin ja niiden vahvistamiseen.
  • Työskentelyn tavoitteena on tunnistaa yrittäjämäisen käyttäytymisen ilmenemismuo-toja ja yrittäjyystaitoja. Lisäksi työpajassa suunnitellaan, millaisella pedagogiikalla voidaan vahvistaa näiden taitojen karttumista.
  • Valmentajana Veijo Hämäläinen, TAMK -Proakatemia


PEDAGOGIIKAN UUDISTAMINEN – VALMENTAVA OPETTAJUUS KLO 12.30–15.30

  • Muuttuva työ ja uudet osaamistarpeet vaativat myös uudenlaisia työkaluja opettajalta.
  • Vuorovaikutteisessa työpajassa keskustellaan valmentavasta opettajuudesta ja sen mahdollisuuksista työelämäosaamisen tukemisessa. Työpaja antaa näkökulmia ja ideoi-ta valmentavan opetuksen ja ohjauksen menetelmiin.
  • Valmentava opetusmenetelmä vaatii myös opiskelijoilta uutta työskentelyotetta. Kuinka innostetaan opiskelijoita mukaan uudenlaisiin oppitunteihin?
  • Valmentajana Veijo Hämäläinen, TAMK- Proakatemia

Veijo Hämäläinen (FM, Certified Business Coach) on koulutuspäällikkö Tampereen ammattikorkeakoulussa. Veijo on valmentanut tiimejä, opettajia ja esimiehiä vuodesta 2005, erityisosaamisina valmentava johtaminen, hyvän yrityskulttuurin rakentaminen ja osallistavat oppimis- ja kehittymis-menetelmät. Oman kehittymisen keskiössä ovat johtamisen ja yrittäjyyden uudet ilmiöt. Veijon henkilökohtaisena missiona on pelastaa ihmiset huonoilta töiltä.

> > Ilmoittaudu tästä mukaan viim. 18.9.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Ville Kärkkäinen, Terwa-akatemia-hanke
Puh. 040 593 9696

Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät
Puh. 040 582 2368, paivi.ojala#yrittajat.fi (korvaa # -> @)

Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.