Polar Bear Pitching

Julkaistu: 26.1.2018 klo 10:20

Helmikuun alussa Oulun valtaa viidennen kerran maailman coolein businesstapahtuma Polar Bear Pitching, joka tuo yhteen yrittäjät, sijoittajat, median ja yritykset sekä yleisön ympäri maailman.

Lukuisista oheistapahtumista kaksipäiväisen tapahtuman aikaan löytyy jokaiselle valinnanvaraa. Päivällä järjestettävä konferenssi on loistava tilaisuus tavata useita sidosryhmiä, potentiaalisia sijoittajia ja partnereita.

Tapahtuma on kaksipäiväinen, mutta keskiviikkona 7.2. voi kuulla keynote puheenvuoroja, osallistua työpajoihin ja illalla liittyä seuraamaan kuka voittaa himoitun myyntipuhekilpailun avannossa.

Alla tarkempi ohjelman kuvaus.

Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä!

Nähdään helmikuussa!Ohjelma:

 

Tiistai 6.2.

 

12:00 - 17:00 Oulu Investor Day

Oulu Investor Day tuo yhteen kansainväliset sijoittajat, business enkelit ja oululaiset yritykset. Tapahtuman järjestäjänä toimii BusinessOulu. Lisää tietoa täältä.

13:00 - 16:00 Dark Bear -semifinaalit Torinrannassa

Startupit pitävät hissipuheitaan avannossa Torinrannassa tavoitellen jäljellä olevia finaalipaikkoja. Tämä tapahtuma on avoin yleisölle.

20:00 - 03:00 Oulun pelialan ja IGDAn järjestämät bileet Ilonassa

Erillinen ilmoittautuminen bileisiin täällä.

 

Keskiviikko 7.2.

 

9:00 - 17:00 Konferenssimuotoinen päiväohjelma Areena Oulussa

Mielenkiintoisia keynote puheenvuoroja, työpajoja ja mahdollisuus verkostoitumiseen. Tutustu päivän ohjelmaan ja osta lippusi täältä.

17:00 - 19:00 Finaalipitchaukset Torinrannan avannosta!

Tule paikan päälle seuraamaan kun suomalaiset ja kansainväliset startup-yrittäjät pitävät hissipuheensa hyisestä avannosta tuomaristolle, yleisölle ja kameroille! Tämä tapahtuma on avoin yleisölle.

16:00 - 22:00 Talvikylpylä Torinrannassa

Polar Bear Pitching haluaa kutsua koko Oulun mukaan torille chillaamaan talvikylpyläkylään! Tule paikalle saunomaan, istumaan paljussa ja seuraamaan startup-pöhinää. Tämäkin tapahtuma on avoin yleisölle.

19:00 - 02:00 Afterpartyt Uudella Seurahuoneella

Finaalien jälkeen on hyvä siirtyä lämmittelemään Afterpartyjen merkeissä. Paikalla on huikea DJ, ruokaa ja juomaa, sekä tietenkin viimeinen mahdollisuus verkostoitua. Sisäänpääsy bileisiin vain konferenssilipulla.