Hyvä uusi opiskelija! Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu opintoryhmään ajoissa!

Julkaistu: 5.4.2018 klo 08:30

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta!

Opiskelupaikan vastaanottaminen/peruminen

Ota opiskelupaikka vastaan tai peru se torstaihin 19.4.2018 klo 15.00 mennessä Oma opintopolku.fi –palvelussa tai kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen amok#oamk.fi (korvaa # -> @). Opintopolkuun voit kirjautua sisään mm. verkkopankkitunnuksilla. Mikäli et ole vastaanottanut paikkaasi määräaikaan mennessä, menetät tarjotun opiskelupaikan.

Jos paikan vastaanottaminen ei jostain syystä onnistu Opintopolussa, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Opintoryhmään ilmoittautuminen

Kun olet ottanut opiskelupaikkasi vastaan, tee sitova ilmoittautuminen opintoryhmään torstaihin 19.4. klo 15.00 mennessä. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumista olet saanut opiskelijavalintailmoituksen mukana. Tutustu huolellisesti opintoryhmien aikataulutietoihin ja tee opintoryhmän valinta niin, että voit sitoutua ryhmäsi aikatauluun. Opintoryhmät täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan ajoissa! 

Huom. Opintoryhmän valinta ei koske erillisvalintaryhmiin (Länsi-Lappi - Koillismaa/englanninkielinen opettajankoulutus) valittuja opiskelijoita.

Opiskelijavalintailmoitus, uuden opiskelijan opas ja opintoryhmien tarkemmat kuvaukset sekä aikataulutiedot on toimitettu postitse kotiisi. 

Tervetuloa opiskelemaan Oulun ammatilliseen opettajakorkeakouluun!

Tiedustelut

Jos sinulla on kysyttävää opintojen alkuun liittyen, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin tai tule käymään! Meidät tavoittaa osoitteesta Kiviharjuntie 4, 90220 OULU
(Louhi -rakennus, D-siipi, 2. krs), puhelinnumerosta 020 611 0220  sekä sähköpostilla opiskelijapalvelut.amok#oamk.fi (korvaa # -> @)