Viestinnän Showtime 4.5.2018

Julkaistu: 9.4.2018 klo 14:18

 

Mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Ainakaan pienessä kaupungissa nimeltä Twin Peaks, jonka riipivät mysteerit ovat nyt levittäytyneet Oamkin viestinnän käytäville. Kulttisarjassa poukkoillaan sulavasti karmivan ja koomisen välillä, ja surrealistisen tyylin ja mystisyyden vuoksi se on koettu traumatisoivan kammottavaksi. Myös viestinnän opiskelijat taiteilevat opinnoissaan karmivan ja koomisen välillä, kun he tekevät produktiota. Tule katsomaan hämyisään Bar Ihkuun tuotantojen tekijöiden aikaansaannoksia ja kuuntelemaan produktiomuistojen purkamista haastattelun muodossa.

Insertit purkavat mysteeriä, jossa osa viestinnän henkilöstöstä on kadonnut, mutta syyllistä on hankala löytää. Unen ja todellisuuden rajamailla poukkoileminen sekoittaa apuun kutsutun FBI-agentti Pooperin ajatukset. Mitä on tapahtunut? Ketkä ovat kadonneet ja miksi? Vaikka teema herättää joissain kauhunsekaisia tuntemuksia, voimme taata, että luvassa on myös naurua ja mukavaa fiilistä, sekä tietenkin ihan hemmetin hyvää kahvia!

Liity tapahtumaan myös Facebookissa: Showtime kevät 2018 ja seuraa meitä Instassa!

MITÄ? Viestinnän Showtime www.oamk.fi/showtime

MISSÄ? Bar Ihku, Torikatu 22, 90100 Oulu

MILLOIN? Perjantaina 4.5.2018 klo 9.30 (ovet avataan klo 9.00)

MUUTA? Tapahtumassa on kasariteema, joten kaiva esille kreppirauta ja iskän vanhat lenkkarit tai hae inspiraatiota Twin Peaksin maailmasta. Teemanmukainen pukeutuminen tekee päivästä värikkään ja tunnelmaltaan oikeanlaisen!

Viestinnän assarit toivottavat teidät lämpimästi tervetulleiksi! See ya!