Tanssia!

Julkaistu: 22.11.2018 klo 15:28 ::

Tanssia! 28.-29.11.2018

Marraskuussa on aika Tanssia!

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutus tarjoilee tanssin valoa marraskuun pimeyteen 28.-29.11. järjestettävissä Tanssia! -näytöksissä Kotkantien kampuksella. Lavalla nähdään tanssinopettajaopiskelijoita sekä Oulun ammattikorkeakoulun tanssin erikoiskoulutusluokan oppilaita. Nähtävät esitykset on suunniteltu ja toteutettu osana tanssinopettajaopiskelijoiden lukuvuoden opintoja yhteistyössä ohjaavien opettajien kanssa.

Näytöksissä on esillä paljon huikeaa tanssialan osaamista; laajaa lajien kirjoa edustavat muun muassa baletti, kansantanssi ja showtanssi. Valokeilassa tullaan näkemään koreografioita niin tanssinopettajilta kuin tanssinopettajaopiskelijoiltakin. Teoksensa lavalle tuovat Outi Räsänen, Anniina Jääskeläinen, Riina Harju, Emma Kantelinen, Essi Honkanen, Béla Gazdag, Samu Kotilainen, Maiju Laurila, Siiri Suoniemi, Anita Valkama, Antti Aho ja Nellinoora Paju.

Syksyn Tanssia! -näytökset tarjoavat maistiaisia lukuvuoden ensimmäisistä uurastuksista ja ansioista. Jätä siis arjen askareet, saavu Kotkantielle ja nauti tanssista!

Näytökset ovat Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu)
keskiviikkona 28.11. kello 18.30 ja
torstaina 29.11. kello 13.00 ja 18.30

Liput:
10 €/ 5 € lapset ja opiskelijat
Linkki lippukauppaan

Lippuja saa ostettua myös tuntia ennen ovelta

Lisätietoa:
Tanssinopettajakoulutus
Lippuvaraukset: tanssi#oamk.fi (korvaa # -> @)
Varaukset lunastettava viimeistään 15 min ennen esityksen alkua
Lipunmyynti avautuu tuntia ennen esitystä
Maksaa voi sekä käteisellä että kortilla

Esityksen kesto 1 h 15 min

Kahvio on auki ennen Tanssia! -näytöksen alkua

Linkki Facebookin tapahtumaan